Atunci când vine vorba de amenajarea locuinței, majoritatea oamenilor se gândesc să își cumpere cât mai multe produse, crezând că astfel vor beneficia de mai mult confort. Nimic mai greșit!

Te-ai mutat de curând și dorești să îți amenajezi noua casă? Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care nu ai voie să le faci!

  • Electronicele și electrocasnicele în exces

Tendința majoritară este de a supraaglomera casa cu prea multe obiecte de natură electronică. Cea mai des întâlnită greșeală în acest sens este dotarea fiecărui dormitor cu televizoare. Un exemplu de așa NU îl reprezintă amplasarea unui televizor în camera copiilor. Copiii nu ar trebui să beneficieze de propriul lor televizor, în primul rând pentru a nu avea acces la informația dăunătoare din zilele noastre și, în al doilea rând, pentru a nu fi tentați să își petreacă prea mult timp uitându-se la televizor, neglijând alte activități specifice vârstei lor.

În schimb, ceea ce poți face este să achiziționezi unul pentru camera de zi conform coordonatelor livingului (potrivit, dar în același timp, suficient de mare), la care să aibă acces toți membrii familiei. Verifică oferta de televizoare de la Tonis pentru a fi convins că faci o alegere eficientă și convenabilă și fă din privitul la televizor un moment propice pentru a petrece serile în familie.

O altă greșeală pe care oamenii o fac în ceea ce privește cumpărarea electrocasnicelor este datorată faptului că nu se informează suficient înainte de a achiziționa un produs, din această cauză recurgând la cumpărarea mai multor produse din aceeași categorie, dar cu funcții îmbunătățite. Accesează link-ul https://tonis.ro/ și verifică care sunt aparaturile ce îndeplinesc toate condițiile necesare ție și familiei tale.

  • Alegerea necorespunzătoare a mobilierului

La fel ca în cazul aparatelor de uz casnic, greșeala constantă pe care o fac românii este de a cumpăra mobilier neadecvat spațiilor și nevoilor personale, ajungând astfel să își transforme casele în spații de depozitare pentru mobilă.

Este necesar să alegi în primul rând un model care să îți placă, însa este și mai important să se potrivească limitelor spațiale ale casei tale. De asemenea, acorda suficient timp pentru mobilarea locuinței și încearcă, pe cât posibil, să păstrezi același model de mobilier pentru toate încăperile (de exemplu, dacă îți place mobila din lemn masiv de culoare albă, încearcă să păstrezi aceeași caracteristică pentru tot imobilul).

  • Decorul mult prea încărcat

Una dintre cele mai întâlnite greșeli de amenajare a locuinței este, de asemenea, pasiunea pentru elementele decorative și încărcarea camerelor cu detalii inutile care, de cele mai multe ori, nu au nicio legătură între ele.

Sfatul pentru o decorare eficientă a casei tale este să păstrezi totul în limite cât mai minimaliste, care să denote bunul gust. Alege dintre obiectele care îți plac pe cele care te reprezintă cel mai bine și care au o tematică asemănătoare.

Acum că ai aflat care sunt cele mai uzuale greșeli pe care oamenii le comit atunci când își mobilează și amenajează locuința, nu-ți rămâne decât să te asiguri că vei lua deciziile corecte pentru a evita situații precum cele menționate anterior.

2 Replies to “Cele mai frecvente GREȘELI în amenajarea și utilarea LOCUINȚEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *