Ziua bună tuturor! Articolul acesta a fost programat pentru joia trecută, însă din nu știu ce motive, blogul meu cam face figuri în ultima vreme și îmi cam dispar articolele programate. Anul acesta fac 10 ani de când scriu aici și chiar îmi doresc să continui, deși uneori nervii depășesc dorința de a scrie. Dar, trecem peste și o luăm de la capăt! O să vă zic câteva cuvinte despre produsele care mi-au plăcut foarte mult în 2022 și pe care le-am folosit constant. Nu este vorba doar de produse cosmetice, ci și de gadgeturi. Dar mai puțină vorbă, mai multe poze!

Primul produs este gadgetul cu vacuum pentru impurități. Este mai mult un produs controversat, am auzit multe păreri contra lui. Deși mie vreau să vă spun că îmi place. Da, trebuie avut grijă mare cu el, nu insistați, eu m-am trezit cu niște semne (temporare, din fericire). Dar utilizat corect și musai cu porii deschiși (eu folosesc înainte sauna facială), cred că face treabă bună.

Produsele Cocosolis au ajuns în posesia mea pe la jumătatea anului, dar sunt tare încântată de ele! Până una-alta mi-am mai luat și scurburi, și nougat body, și autobronzantul. Toate îmi plac la nebunie! Da, sunt o idee mai scumpe, însă chiar merită și au diverse promoții, unde poți lua 3 la preț de 2.

Cleanzy este tot un gadget de curățare, seamănă cu Foreo, însă e mult mai accesibil. Niciodată nu am fost adepta aruncării cu banii pe astfel de produse, dar Cleanzy e chiar foarte fain. Îți cureți tenul foarte repede și plăcut și bateria lui e wow.

Scruburile de la Organic Shop au fost demențiale și continui să le folosesc. Sunt super accesibile și lasă pielea hidratată și parfumată!

Întotdeauna mi-au plăcut serurile, însă Hyalu B5 și cel cu vitamina C pură de la La Roche Posay au urcat rapid în topul preferințelor mele. Da, tenul este altfel după utilizare. Se simte și se vede! Încă mai am o sticluță de ser cu vitamina c și deja am cumpărat și ceva de la alt brand.

Tot cu vitamina C este și crema Daily Defence de la Avon. Am folosit multe produse de la ei anul trecut și chiar mi-au plăcut! Cred că pun de-o comandă în curând!

Încă un produs mega fain de la Avon a fost Renewal Power Serum. Nu mai e Avon ce știam, ci s-a dezvoltat foarte mult pe parte de skincare! Big like!

Cam acestea ar fi produsele care mi-au stârnit interesul anul trecut. Cred că acum, cu acest articol, ne luăm la revedere de la 2022. Sunt curioasă ce ne pregătește noul an, cu ce noutăți mai vine. Voi ce produse ați descoperit în 2022 și care v-au impresionat în mod plăcut?

7 Replies to “Cele mai iubite produse din 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *