Deși mă gândeam că seria Cere-mi ce vrei! s-a încheiat, iată că cei de la Editura Publisol mi-au făcut o surpriză și mi-au expediat și al patrulea volum din serie – Cere-mi ce vrei și-ți voi da! Mă bucur că a apărut și un al patrulea volum, deși da, ai fi spus că s-a spus tot ce era de spus despre Eric Zimmerman și Judith Flores, devenită Zimmerman între timp. Pe blog găsiți și recenziile primelor trei volum – primul, al doilea și al treilea. Pentru cine iubește poveștile pasionale de dragoste, gen adult romance, pentru cei care nu sunt pudici, această serie este perfectă! Să nu credeți că Eric și Judith se potolesc vreun pic, chiar dacă s-au căsătorit și au trei copii.

Acest al patrulea volum se axează pe apariția Genevei, o femeie din trecutul lui Eric și pe impactul pe care îl are asupra familiei Zimmerman. Da, gelozia este prezentă și la cum o știm pe Judith, clocotește, indiferent că are motive sau nu. Pe lângă asta, Flynn, nepotul lui Eric devenit fiu, este un adolescent rebel, care creează multe probleme.

Două povești – în paralel

În prim-plan sunt Eric și Judith, în continuare, însă Cere-mi ce vrei și-ți voi da! vine și cu povestea mai în profunzime povestită a lui Mel și Björn, cei mai buni prieteni ai familiei Zimmerman. Björnn este un avocat respectat, ce vrea să devină asociat al unui birou foarte select, însă Mel e o americancă făcută din cu totul alt aluat. Ea a fost locotenent în armată, iar acum tânjește după vechiul ei job. Cu toate acestea, cei doi se înfruntă cu obstacole diverse, fiind cu totul altă poveste. Nu m-ar mira să urmeze și o serie dedicată lor.

Deși la început nu m-a captivat prea tare această serie, pot spune că eram curioasă să văd ce se întâmplă. Iar noutatea cuplului Mel-Björn a fost binevenită. Mi s-a părut ok faptul că autoarea a lăsat deoparte jocurile sexuale și s-a concentrat și pe probleme desprinse din realitate – apariția unei foste, problemele cu un adolescent etc. A dat o notă mai reală romanului! Cere-mi ce vrei și-ți voi da! e un final interesant. Sau… o continuare spre altă serie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *