Ziua bună, oameni faini! Hai să ne începem săptămâna cu dulce, ca să ne meargă bine. Știți deja că sunt adepta înlocuirii zahărului rafinat atât din prăjiturile pe care le fac, cât și din dulciurile pe care le consum, fie ele și din comerț. În general, dacă iau un kilogram de zahăr, la noi ține lejer câteva luni, și asta pentru că doar Mr. îl pune în cafea. Eu beau cafeaua fără zahăr, rar când fac și acasă, de fapt. Și în prăjituri am încercat să mai bag ba zahăr brun, ba sirop de ceva, ba miere, ba eritriol, ba cât ma puțin zahăr, poate chiar mai puțin de cantitatea recomandată. Sunt mare amatoare de siropuri și toppinguri, dar încerc să nu abuzez de ele, dat fiind faptul că știu ce ascund. Așa că atunci când am văzut Choc Shake, am știu că trebuie să îl am!

Sweet Freedom, producătorul acestui minunat îndulcitor, realizează produsele manual, doar din ingrediente naturale. Nu adaugă zahăr, ci doar extracte din fructe. Choc Shake nu conține lapte, gluten, nuci sau organisme modificate genetic, nu este prelucrat chimic, nu conține aditivi sau conservanți. Pur și simplu e un dulce sănătos, fără chimicale în componența sa! Asta e doar primul aspect care te frapează!

Al doilea aspect e gustul, care nu trădează în niciun fel lipsa zahărului! Cu o consistență cremoasă, Choc Shake este un îndulcitor ce poate fi adăugat în lapte, dar poate fi folosit și ca topping pe prăjituri sau înghețată. Parcă îți vine să-l mănânci și așa! E disponibil în mai multe arome, eu am varianta cu caramel, nu este foarte pregnant gustul acestuia, dar mie chiar îmi place.

Vine într-o cantitate generoasă, de 310 grame, într-un recipient de plastic cu susul în jos. Acesta permite savurarea până la ultima picătură! Mi se pare extrem de ușor de folosit, eu l-am pus în frappe sau în lapte. Sau i-am făcut pe toți ko cu înghețata cu topping 😀

Aici găsiți Choc Shake cu caramel, dar dacă studiați site-ul mai atent, veți descoperi și alte arome interesante. Pe Rangali găsiți și alte produse Sweet Freedom, eu deja am pus ochii pe crema lor de ciocolată! Nici nu știi către ce să te îndrepți mai întâi, dat fiind faptul că nu au zahăr! Voi sunteți adepții acestor produse sau nu țineți neapărat cont de cantitatea de zahăr existentă?

46 Replies to “Choc Shake sau curcubeu pe cerul gurii… fără zahăr!

  1. avand in vedere ca nu are zahar, nu m-as fi asteptat sa aiba asa gust bun. Si stii ca am mai vorbit noi despre el si am zis ceva. Mi-am schimbat parerea in privinta pretului, dupa ce tocmai am desfiintat subtil un produs cu miere care de fapt are si zahar si glucoza si fructoza fara precizarea sursei acestor zaharuri.

    1. Uite asta nu îmi place, o data ce zici ca nu are zahar, nu trebuie sa aibă zahar! Trebuie sa fie dulce din ceva, ok, zi-ne ce ai pus în el

  2. Suna atat de bine prezentarea acestui Choc Shake! Acum sunt cu ochii in patru sa il gasesc si eu :))

  3. Când spui ”fără zahăr” te duci imediat cu gândul la cine știe ce înlocuitori cu efecte negative asupra organismului. Dar cu aceste informații despre produsul prezentat, m-ai convins că trebuie să-l am și eu.
    Mulțumesc!

  4. Ce bine arataaaa! Nici nu stiu ce as alege acum, ca mi-am promis sa slabesc si am zis ca singura bomba calorica acceptata e pizza, parca as renunta la o pizza pentru minunatia asta de shake! Yummy

  5. Punctul meu slab: dulciurile. Dar acesta m-a facut sa salivez la propriu. tare tentant este. O sa ma interesez mai in detaliu si apoi tare mi-e ca trebuie sa cumpar vreo 100…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *