Nu știu câți dintre voi mai citiți horoscopul sau îl ascultați dimineața la cafea, însă sunt de părere că acesta ne este uneori benefic. Pe principiul, poate chiar te concentrezi mai bine să îți iasă ceva. Nu spun că trebuie să te ghidezi după horoscop, cred că am încetat de mult să mai fac asta, ba uneori zici că toate sunt roz, dacă asculți previziunile, însă cred că uneori te ajută să ”citești” oamenii mai ușor. Am primit de la editura Meteor Press Horoscop 2023. Ghidul tău astral complet. L-am avut și anul trecut, așa că structura e la fel, însă nu am comparat previziunile, ce-i drept, să văd dacă a avut dreptate în vreo privință. Nici la anul probabil că nu voi face asta, însă este amuzant și interesant deopotrivă de citit.

Îmi place cel mai mult descrierea zodiilor și anumitele compatibilități între ele. Consider că la caracteristicile generale, această carte are dreptate în mare parte. Cel puțin la mine, la zodia scorpion, descrie foarte bine atât calitățile, cât și defectele. Da, poate că nu e totul exact, însă la previziunile generale, e posibil să le nimerească în mare parte. Pentru persoanele pasionate de astrologie, cred că e de mare ajutor.

Ce se întâmplă când e Mercur retrograd sau atunci când sunt eclipse? Ei bine, viața ne este influențată. În general, Mercur retrograd nu e ceva rău, dar înseamnă un obstacol. Depinde de noi cum îl depășim. Această carte vine cu previziuni generale și cu sugestii pentru perioadele prielnice în an în anumite domenii. Însă nu înseamnă că sunt singurele, că doar atunci se pot întâmpla lucruri. Dar pot fi puncte de reper. Nu mă ghidez întru totul după horoscop, însă câteodată citesc previziunile pentru anul următor. Uneori sunt greu de descifrat, alteori mai ușor.

Horoscop 2023 nu este o carte de căpătâi decât pentru persoanele pasionate de zodii. Însă poate fi o lectură relaxantă pentru toți ceilalți. Nu trebuie să luați motamo toate previziunile, însă v-ar putea ajuta la planificarea unor lucruri importante. Cartea o găsiți la editura Meteor Press și poate fi comandată alături de alte titluri noi și interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *