În ziua de azi e din ce în ce mai cool să ai invitați de seamă la ziua ta sau la orice alt fel de eveniment privat. Da,și mie mi-ar plăcea teribil să am o trupă celebră invitată la ziua mea, dar nu fac niciodată la vreun local și nici nu am atât de mulți invitați încât să fie cazul. Totuși, pentru persoanele care organizează evenimente sau zile mai fancy în localuri încăpătoare, trebuie să știe că pot invita cam orice artist din România să le cânte. Sigur, sunt anumite condiții și un preț pe măsură, dar ideea e că nu mai trăim în epoca de piatră, deci totul e posibil.

Global Booking sunt o agenție de impresariat artistic și se ocupă de foarte multe nume din țara noastră. Cu ei trebuie să iei legătura dacă vrei să afli tarifele practicate de artiști precum Inna, Delia, Carla’s Dreams, Vescan, și nu numai. Au un portofoliu generos, așa că ai de unde alege. Poate că meriți o dată în viață să faci cunoștință cu băieții de la Carla’s Dreams și să stai un pic la taclale cu ei. Mie știu sigur că mi-ar plăcea!

Găsești lista prețuri artiști Global Booking și ai disponibile mai multe modalități de a lua legătura cu cineva care se ocupă de acest aspect. Ca și moment special din cadrul unei nunți, chiar mă pot gândi la un concert privat. Cred că fiecare invitat s-ar bucura la maxim de el, iar de miri nici nu mai zic! Oricum e o zi specială pentru ei, asta ar face-o și mai și! Da, poate prețurile nu sunt chiar pe buzunarul oricui, dar cu puțin efort și dacă evenimentul merită, de ce să nu alegi să fii un pic altfel?

Eu chiar mă gândesc serios la asta, nu pentru ziua mea, ci poate pentru altă ocazie. Nu de alta, dar câți se pot lăuda că i-au cunoscut pe Carla’s Dreams? 😀 Eu tot cu gândul la ei sunt, deci clar nu voi lăsa să treacă ideile pe lângă mine.

Voi ce spuneți, credeți că merită să chemați un artist român la ziua voastră? Sau la o petrecere mai pompoasă? Sau rămânem la clasica formație locală?

2 Replies to “Cine vrei să îți cânte de ziua ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *