Sau mai bine zis… Apidava strikes again! Zilele trecute am primit invitația la o nouă campanie de testare a produselor cosmetice din stup și nu puteam să refuz! Pur și simplu ador cosmeticele lor naturale și lucrul ăsta se vede prin mini-colecția pe care am reușit s-o adun (vezi aici, aici). Asta ca să nu mai pun la socoteală și bomboanele cu miere pe care le am, că acolo chiar e stivă. Noroc că se mănâncă cumpătat, fără să dăm în diabet. De data asta am primit provocarea de a mă demachia corect cu produse pe bază de miere și alte minuni ale albinelor.

Niciodată nu adorm cu machiajul pe față și din cauza produselor destul de rezistente pe care le folosesc, caut mereu un demachiant atât eficient, cât și blând. Nu îmi place să folosesc 7 sticle diferite, ci vreau ceva să facă față atât pentru ten, cât și pentru ochi. După demachiere, tonifierea e esențială! La un moment am început să sar acest pas (cred că nu mai aveam nicio loțiune tonică și îmi era lene să caut alta), iar lucrul ăsta s-a văzut – tenul era plin de imperfecțiuni, coșurile apăreau mai des, punctele negre la fel… Și ca să înțelegeți, punctele mele negre nu-s așa, mici și atât. Nuuuu, se inflamează și trebuie musai îndepărtate, arată foarte ciudat! Tocmai de aceea, o rutină a tenului este foarte importantă și mă ajută să-l țin sub control!

Laptele demachiant Apidava

Laptele demachiant are în componență unt de shea, uleiuri vegetale, propolis, miere și ceară de albine. Vine în ambalaj de 200 ml prevăzut cu pompiță pentru o dozare mai ușoară (big like!). Beneficiile sale sunt multiple! Pe lângă faptul că demachiază și curăță orice urmă de murdărie, proprietățile substanțelor naturale componente îl fac ideal pentru ten. După utilizare, nu îl clătesc, ci aplic doar loțiunea tonică.

Mierea conține un cocktail de vitamine (B-uri și C) și de aminoacizi care regenerează pielea și ajută la obținerea unei străluciri sănătoase. Untul de shea se știe a fi un excelent hidratant, uleiul de jojoba este un emolient (menține nivelul hidratării), iar vitamina E este un important element anti-aging.

Nu am putut să mă abțin fără să fac testul cu Provocalipsul 😀 La prima ștergere, s-a luat un strat generos de ruj. Ulterior, l-am curățat, deși cu frecare mai intensă. ATENȚIE! Acesta este un test irelevant, care forțează limitele, întrucât Provocalips poate fi îndepărtat uțor doar cu bifazic, eu un ruj rezistent. Laptele demachiant Apidava nu se laudă că ar fi conceput pentru astfel de produse de make-up! La machiaj normal, curăță excelent, din prima, fără să irite ochii sau tenul. Are un parfum plăcut, de tinctură de propolis mi s-a părut mie, similar cu cel al cremei de mâini (cine o are, știe despre ce vorbesc).

Loțiunea tonică Apidava

Este un produs antibacterian, care vine în ambalaj de 200 ml, dar cu sistem de dozare diferit. Nu mă plâng, orificiul este suficient de mic/mare astfel încât nu scapă mult produs. Se recomandă oricărui tip de ten și tonifică pielea indiferent de circumstanțe! Mierea ajută la hrănirea pielii, propolisul este un antibiotic natural, iar uleiul de mentă este astringent și antiinflamator.

Eu folosesc această loțiune tonică după demachiere, continuând cu aplicarea cremei de zi sau a serumurilor de noapte. Ambele produse prezentate nu conțin alcool, parabeni, parfum sau phenoxiethanol. Mirosul lor este dat strict de substanțele apicole naturale din care sunt realizate și asta vă puteți da seama de la prima utilizare, când veți recunoaște atât propolisul, cât și mierea.

N-aș putea fi mai încântată de gama Apidava Cosmetic Line! Găsesc tot ce am nevoie și pentru mine contează enorm că sunt realizate din componente naturale. Asta le face potrivite pentru tenul meu, fără riscuri de iritație sau erupții, și știu că rutina asta mă va ajuta să am un ten fără imperfecțiuni. Pe pagina de Facebook Apidava găsiți toate noutățile, atât despre cosmetice, cât și despre produsele apicole. Voi utilizați ceva de la ei?

4 Replies to “O colecție de produse naturale de la Apidava

  1. lotiune tonica eu chiar nu prea foloseam, dar am primit-o si eu pe aceasta spre testare si sa stii ca imi place pentru ca indeparteaza oarecum surplusul ala de demachiant, a carui senzatie mie nu imi place deloc, si permite o absorbtie mai buna a cremelor de dupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *