Neața bună, oameni frumoși! Mă țin de ceva timp să vă arăt și să vă vorbesc mai pe îndelete despre ultima comandă de la Pentru Corpul Tău, dar din lipsa de organizare, nu am făcut-o până acum. Acesta a conținut câteva produse de care aveam nevoie, deci pot spune că mi-am satisfăcut nevoile. Între timp am avut ceva nemulțumiri, dar acestea se leagă de brand, nicidecum de magazin! Ce îmi place cel mai mult la PTC este faptul că au un magazin plin cu de toate, ceea ce mă scutește de căutat. Am comandat atât chestii de igienă, produse pentru micul dejun și bomboane de gât. Fain, nu?

Ultima mea comandă a conținut o rezervă de săpun lichid Dove, un gel intim Dove, o ceară de păr Loncolor Trendy, fructe uscate de goji și bomboane mentolate. Despre bomboane nu am mare lucru ce să vă zis decât că sunt ceva mai slabe decât Halls, dar sunt ok pentru gât, își fac treaba. Despre fructele de goji… sunt la mare căutare la micul dejun!

Nu puteam să ratez nici produsele cosmetice…

Vă spuneam că am o nemulțumire legată de un brand, și anume de Dove. M-am mai deșteptat eu și mi-am dat seama că nu e ok să cumperi chestii testate pe animale. Ei bine, la Dove nu mă așteptam, dar se pare că fac asta. Așa că…sorry, e pentru ultima oară când voi cumpăra produsele lor. Bune, așa cum sunt, mă lipsesc cu dragă inimă.

UPDATE: Am o poziție oficială din partea celor de la Dove, care mă asigură că de mult timp, compania nu testează pe animale și au produse Cruelty free. Big like! Îmi cer scuze pentru eroarea în care m-am aflat și mă bucur enorm să aflu asta, dat fiind faptul că e un brand pe care îl îndrăgeam!

Rezerva de săpun lichid am pus-o în aparatul cu senzori, dar am observat că am tendința mai mult să folosesc săpunul solid, culmea. E un săpun lichid ok, hidratează, iar rezerva este suficientă pentru 2 reumpleri ale unui recipient de 250 ml.

Gelul intim e și el ok, face puțină spumă spre deloc, dar la produsele destinate acestei zone, asta  e ok. Nu înseamnă că nu curăță. Îmi place modul de dozare, nu am avut probleme cu el, la modul alergii sau alte cele. Și recipientul are o formă ergonomică, îl ții ușor în mână.

Ceara de păr Lonocolor Trendy am luat-o mai mult dintr-un moft, pentru că nu este un produs de fixare, ci de styling. Accentuează șuvițele și dă acel aspect de păr ”umed”. E destul de faină și interesantă, dar nu pot spune că o folosesc frecvent.

Una peste alta, produsele sunt ok, iar livrarea impecabilă! Îmi place că cei de la Pentru Corpul Tău (PTC) ambalează coletul foarte bine, pentru a nu exista riscuri. Și îl expediază imediat. Prețurile sunt mai mult decât prietenoase, iar pe pagina de facebook a celor de la PTC găsiți multe detalii despre produse și ofertele în vigoare.

36 Replies to “Ultima comandă de la PTC (Pentru Corpul Tău)

  1. Si eu am ceva comenzi la activ si pot sa spun ca sunt foarte multumita de produsele lor si de preturi. Eu am comandat mai mult cosmetice: rujuri, creioane, rimel, etc.

  2. Nu stiam ca produsele Dove sunt testate pe animale. N-am analizat niciodata acest aspect pe eticheta. Imi plac produsele alese de tine chiar daca nu ai tendinta de a le folosi prea des

    1. da, din pacate, ei sunt o companie care face lucrul asta si de aceea ii voi ocoli de acum incolo. am si eu un animalut si ma gandesc ca mai ales rasa lui e expusa la acest lucru, asa ca…sunt mult prea miloasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *