Ziua bună, oameni frumoși! Cred că fiecare din noi ne confruntăm cu diverse probleme în funcție de ce tip de păr avem, pentru că suntem diferiți. În funcție de culoare, de grosimea firului, de proporția de hidratare, fiecare din noi avem părul blond, brunet, gras, uscat, cu fir gros sau subțire. În general, întotdeauna ne dorim ce are altul, așa că ne și maltratăm firul de păr. Ba îl decolorăm, ba îl vopsim, ba îl îndreptăm, ba îl încrețim. Toate au efecte, mai devreme sau mai târziu, așa că e bine să folosim produse pentru fiecare din aceste probleme. Toate aceste produse le găsiți pe Notino, la prețuri foarte bune.

 1. Ce ne facem cu părul gras?

Chiar dacă există mitul că nu este bine ca părul să fie spălat în fiecare zi, să știți că în cazul părului gras, acesta nu se aplică. Părul poate fi spălat zilnic atâta timp cât folosim produse adecvate. Un șampon pentru păr gras, care să nu încarce și mai mult firul de păr, ci să îl curețe și să îl purifice, este recomandat. Eu am început să folosesc Garnier Bothanic Therapy Green Tea și mențin spălările la maxim 3 zile (în cele mai bune cazuri, eventual mai și forțez cu șampon uscat).

2. Părul blond are nevoie de o îngrijire specială

Părul blond este cel mai complicat dintre toate. Decolorarea îl slăbește și are nevoie de extra îngrijire. Pe lângă asta, poate căpăta nuanțe portocalii, tocmai de aceea este nevoie de produse care să înlăture tonurile de galben pui și să păstreze aspectul rece al culorii. Eu am o astfel de mască de păr blond de la Elseve, de culoare mov, despre care se știe că neutralizează galbenul și menține șuvițele sau culoarea vie.

3. Păr cu firul subțire și uscat

Da, aici la păr fin și subțire mă încadrez și eu. Am un tip de păr flasc, cu firul ca de pisică. Plus păr gras, vă dați seama ce iese… lipsă de volum și o formă nedefinită. Mai pe românește, arăt ca și cum m-ar fi linsa vaca în cap… din păcate! Tocmai de asta am început să folosesc serul regenerant de la CHI, un păr puternic în mod cert arată mult mai bine!

Cam acestea sunt produsele pe care le folosesc în ultima perioadă pentru ca părul meu să arate mai bine. Mai ales că am decis să îl mai las să crească, simt că are nevoie de cea mai bună îngrijire! Nu ezitați să folosiți șampoane potrivite, vopsele de păr fără amoniac, seruri și tratamente pentru orice tip de păr ați avea. Dacă nu avem grijă de noi, nimeni nu va avea. Noi suntem importante! Așa că investiți în bunăstarea voastră! Pe Notino vă așteaptă cele mai bune oferte, așa că profitați de ele. Părul vostru ce probleme are?

14 Replies to “Cum combatem problemele fiecărui tip de păr?

 1. Din fericire nu am un păr gras, dar nici fără probleme nu-i.
  Masca pentru păr blond și prodese pentru păr fin și subțire mi-ar fi necesare și mie. Dacă se găsesc pe Notino, e bine să dau o tură. 🙂

 2. Am folosit mult timp acel șampon de la Garnier și mi-a fost de mare ajutor. Acum pentru că e din nou un brand cruelty-free, o să recumpăr produsele vegane.
  Din fericire, nu prea mai am probleme cu părul, înainte de îngrășa foarte repede. În schimb îmi mai cade o dată pe an 😂 dar folosesc un ser și am văzut că e în regulă.

 3. Mă confrunt dintotdeauna cu îngrășarea părului. Plus ca este si subțire. La Garnier mă gândesc de mult și am am folosit, dar nu pentru par gras. Drept urmare, l am trecut pe lista.

 4. Ma intereseaza masca ptr par blond, si uleiul Chi…
  Intr adevar parul blond se întreține mai greu,eu mi am schimbat nuanța într-una mai închisă.

 5. Si eu imi cumpar cosmeticele tot de pe Notino. Tot la ei pe site am descoperit niste produse excelente pentru par. Ma bucur ca am descoperit un balsam care sa ma ajute sa-i descurc usor parul Cristinei

 6. Nu am incercat nimic din produsele recomandat de tine azi. Eu, avand dermatita, sunt fana sampon Vichy si acum folosesc o crema Elseve pentru intarirea firului de par, fara clatire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *