Primul concediu de vară din viaţa mea. Ştiu că nu v-am anunţat că plec, a fost ceva scurt, nici nu ştiu când au trecut 3 zile. Adevărul e că aş mai fi stat măcar o săptămână, şi asta doar pentru plajă şi pentru sentimentul ăla de libertate pe care ţi-l dă marea. Dar n-am mai dispus nici de timp liber, nici de bănuţi! Asta e! Mai aşteptăm, poate se mai iveşte vreo ocazie.
Poze am făcut, dar le-am pus pe Facebook, şi parcă tot nu am găsit ceva mai deosebit să pun şi pe blog. Dar o să vă arăt măcar ce am luat de pe acolo. În afară de faptul că am mâncat doar prostii (mint, 2 zile la rând am mâncat la prânz ciorbă şi felul 2), gen gogoşi dimineaţa, clatită la gustare, mâncare la prânz, gustare îngheţată, apoi shaorma şi pizza, am mai luat şi noi câte un suvenir. Bine, poate că noi am cam exagerat cu ele ;))

– Nelipsiţii magneţi, dar am adăugat şi unul cu desfăcător de bere, nu de alta, dar nu aveam prin casă aşa ceva.
– Obeliscul în miniatură
– o ramă cu nisip, cred, se scurge ca o clepsidră
– vă mai amintiţi perpetuum mobile? Iubitul şi-a amintit şi a căutat în tot Costineştiul. Nu vă zic ce faţă a făcut când a şi găsit. Am luat, ce era să facem? Am umplut sufrageria ;))
Oricum, a fost chiar drăguţ. Duminică am prins vreme rea, dar în rest, timpul a fost ok. Hai să vă arăt şi o poză-2 cu mine:

Mai vreau! La voi cum a fost concediul de anul ăsta?

2 Replies to “Concediu la Costineşti

    1. eu am avut 3 zile doar de plecare…in rest, am stat acasa. as mai fi avut ocazia acum inca 2 zile, dar banutii s-au terminat si avem alte prioritati. la iarna as vrea sa ajung 2-3 zile la munte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *