Ziua bună, oameni dragi! Am promis concurs ieri pe pagina de Facebook, avem concurs pe blog azi! Știți povestea cu regulile ciudate ale Facebook-ului, de aici și decizia de a nu mai organiza niciun concurs pe pagină, să nu riscăm închiderea sau mai știu eu ce alte minuni. După explicarea acestor lucruri, vă invit să vedeți premiile și să citiți mai jos regulile de participare.

Vor fi 2 seturi a câte 3 cărți, așadar, 2 câștigători. Primul extras are libertatea de a-și alege pachetul dorit. O să le definesc Crimă/mister și Romance. Perioada de desfășurare a concursului este 17-24 mai, voi anunța câștigătorii prin mesaj privat pe pagina de FB și voi expedia premiile prin poștă. Câștigătorii nu vor mai fi aleși prin tragere la sorți, ci din răspunsurile voastre, care vă rog să nu fie copy-paste. Și acum, să vedem regulile!

 1. Like paginii de Facebook a blogului
 2. Urmăriți contul meu de Instagram
 3. Share acestei postări.
 4. Lăsați-mi aici un comentariu cu răspunsul la întrebarea ”Cum ar fi pentru voi cartea ideală?” Mă refer la gen, la subiect… câteva detalii. Tot în comentariu lăsați și link-ul share-ului.
Sper să vă placă aceste cărți, dacă se strâng mai mult de 30 de participanți, mai adăugăm un set de cărți la premii 🙂 Multă baftă și aștept comentariile voastre!

19 Replies to “Concurs cu cărți :)

 1. Gabriela, imi place mult concursul tau.Rar mai inscriu, dar si mai rar dau share. De dragul tau mi-am reactivat contul pe Insta 😛
  Lasand gluma deoparte…uite cum ar trebui sa fie cartea mea ideala…mister, evolutie psihica a personajelor (un pic de “thriller” nu ar strica la drept vorbind), supravietuire intr-o societate prinsa in capcana unor roboti/AI, formarea unor echipe care sa stabileasca strategii pentru a se salva….plecarea pe o noua planeta unde sa descopere alte probleme si mistere, un loc diferit de Terra, pe care sa se stabileasca …sau nu….

  Mda….poate fi si o poveste de iubire, nu strica sa apara si ceva de genul asta, dar sa nu fie cu scene lacrimogene pentru ca nu sunt mare fan…
  Daca ai inteles ceva din ce am scris e bine…pentru ca nu mi-am adunat ideile prea bine si am scris pur si simplu asa cum am simtit…
  Link (ti-am dat tag oricum) pe fb – https://www.facebook.com/antoaneta.smaranda

  1. iti multumesc mult, Anto, pentru sustinere! tu esti un pic spre zona de SF, eu aici sunt cam tamaie, recunosc 😀 mie da-mi o crima si o rasucesc pe toate partile, la plecarea in spatiu cred ca ma pierd pe drumul inapoi :))

   1. Am momente si momente….de exemplu, acum prefer sa citesc carti politiste, dar am si multe zile in care prefer carti sf gen Asimov….e vorba mai degraba de ce ma tenteaza in acel moment.

     1. Young adult nu am mai citit de cativa ani buni. Cred ca exista perioade cand citesc un gen anume, apoi am chef de altceva…depinde si de starea de spirit mai mult ca sigur!

 2. Cartea ideala pentru mine este o carte care să mă țină în suspans,sa nu vreau să o mai las din mana😘💐 multumim pentru concurs 😘

 3. Cartea ideala pt mine este plina de actiune , suspans si dragoste, iar personajele sa fie adolescenti, iar mediu sa nu fie tocmai unul modern si bogat ci unul obisnuit, normal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *