Nu, nu e vorba de miere, dar se leagă de albine! Azi dau startul unui concurs deosebit pentru voi, cu premii direct din stup! Pentru cine nu știe, Complex Apicol Veceslav Harnaj are o istorie bogată în ceea ce privește produsele apicole. Albinele sunt niște ființe mici, dar foarte folositoare. Știm toți că mierea, polenul, păstura și toate produsele din stup ne ajută să avem o sănătate mai bună! Nu vă lăsați atrași de falșii apicultori, ci achiziționați doar produse de calitate. Mare grijă la cele din supermarketuri, mai bine vă împrieteniți cu cineva care are albine acasă.

Complex Apicol nu oferă doar miere, ci și vin, oțet, produse cosmetice și utilaje pentru apicultură. Poate o să spuneți că-s prea multe categorii, dar ele se îmbină! Produsele lor cosmetice, pentru că la ele ne vom referi și ele sunt subiectul concursului de azi, sunt și ele pe mai multe categorii. Apidermin, Apidermin Lejer, Apidermin Lux, Apidermaliv, Floramin, Apidermin Sun sau Apidermin Men, toate au ingrediente naturale, precum lăptișorul de matcă, polenul, untul de cacao, diverse vitamine, propolisul, scorțișoara, etc.

Azi vreau să vă fac o surpriză ce constă într-un pachet de produse din gamele Apidermin Lejer și Apidermin Sun. Ținem cont și de vremea călduroasă, de vara care încă ține cu noi și am ales formule ușoare, care nu încarcă pielea. Am pentru voi o emulsie pentru plajă cu SPF 30, un after sun, un lapte demachiant, o loțiune tonică, o cremă de zi și una de noapte. Toate vor contribui la sănătatea pielii și la bunăstarea voastră!

produse din stupEu am testat produsele Apidermin Lejer, găsiți părerea mea despre fiecare în parte pe blog. Ca să fac un rezumat, vă spun că am fost încântată de textura lor lejeră, care intră repede în piele și nu provoacă iritații. Produsele Apidermin sun nu le-am folosit încă, dar cred că FPS-ul nu trebuie să lipsească!

Ce trebuie să faceți pentru setul de produse din stup?

Regulile sunt foarte simple, puține la număr, dar obligatorii!

 1. Like paginilor de Facebook ale blogului Pagini de zi și noapte și sponsorului Complex Apicol
 2. Răspândiți vestea printr-un share pe Facebook
 3. Lăsați comentariul la acest articol cu numele de pe Facebook, link-ul de share și răspunsul la întrebarea ”Ce produse din stup cunoașteți și folosiți în mod frecvent?”

Cine nu va respecta toate regulile, nu se va califica pentru premiu. Doar răspunsurile ce conțin numele, linkul și răspunsul vor intra în tragerea la sorți. Concursul se desfășoară în perioada 16-28 august. Voi trage la sorți câștigătorul cu ajutorul lui Random.org. Acestea fiind zise, dau startul concursului și sper să avem multe înscrieri! Multă baftă tuturor!

65 Replies to “Concurs direct din stup – Complex Apicol

 1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1147453531964710&id=100001002222558&refid=52&ref=bookmarks&_ft_=top_level_post_id.1147453531964710%3Atl_objid.1147453531964710%3Athid.100001002222558
  mierea e nelipsita din ceai, cafea,limonada sau mastile de fata si par, propolisul e la loc de cinste in casa noastra pe post de dezinfectant, cicatrizant sau deparazitar intestinal la copii.
  multumim frumos pt concursul cu premii minunate si utile!

 2. FB-Elena Racovita
  Share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1740384172890304?pnref=story
  Zilnic folosesc mierea de albine precum indulcitor si periodic fac cure cu tinctura de propolis

 3. FB- Marin Theodora
  share-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/1083632751725924
  Miere de albine consum zilnic,de 3 ori pe an fac cure cu polen crud si mai rar propolis,laptisor de matca si fagure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *