Oameni frumoși, ca sa ”forțăm” un pic primăvara și să scoatem soarele din nori, m-am gândit să dăm drumul unor concursuri. Împreună cu prietenii de la Perspirex România am decis să desfășurăm un concurs pe Facebook și unul pe Instagram, fiecare cu premii faine pentru voi. În total sunt 8 seturi a câte două produse puse la bătaie pentru voi!

Concursul de pe Facebook îl găsiți aici, sunt 5 premii puse la bătaie cu un antiperspirant Perspirex Original și o mostră de Perspirex Strong. Regulile sunt simple, nu trebuie decât să distribuiți postarea, să apreciați paginile și să lăsați un comentariu, pentru ca eu să extrag la final mai ușor.

Concursul de pe Instagram e aici, sunt 3 premii puse la bătaie, la fel ca pe Facebook, iar regulile sunt la fel de simple – apreciere pagini si comentariu. Aveți șansa să câștigați un produs testat, minunat, care vă ferește de probleme neplăcute timp de câteva zile. Și vorbesc aici nu doar de transpirația provocată de căldura în exces, ci și de stres. Situații emoționante pot avea acest efect.

Părerea mea despre produsele Perspirex

Eu am încercat deja produsele Perspirex România și găsiți părerile mele aici și aici. Cred că e bine să știți că sunt produse testate, recomandate de specialiști, și nu dăunează organismului. Vreau să faca sta clar, pentru că am tot auzit păreri gen ”nu e bine să oprești transpirația”, ”așa ceva nu e normal”, etc. Lăsați-mă să vă contrazic un pic.

Da, procesul de transpirație e unul natural și normal. Prin utilizarea Perspirex se formează un dop gelatinos ce împiedică eliminarea apei în locul în care a fost aplicat! Să ne înțelegem – acest dop se elimină natural în câteva zile! În plus, dacă ați aplica la axilă, asta nu înseamnă că nu mai transpirați pe tot corpul. Nu mai transpirați strict acolo. În rest, toxinele sunt eliminate normal, prin alte zone. Eu, de exemplu, transpir pe spate, deasupra buzelor, chiar și pe frunte. Nu mai elimin toxinele la fel? Ba bineînțeles că da!

Deci nu vă speriați, astfel de produse nu ar fi pe piață dacă nu ar fi testate în prealabil! Vă aștept să vă înscrieți la concursurile organizate în partneriat cu Perspirex România și vă țin pumnii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *