Luna trecuta am participat la un concurs organizat de femina.rol.ro, care punea la bataie 3 carti. Si am avut noroc (si ma bucur nespus, pentru ca din cate am castigat pana acum, sincer, chiar imi doream o carte buna, si tot nu voia sa vina) sa castig una din ele.

Cartea se numeste „S.E.C.R.E.T.”, autoarea fiind L. Marie Adeline, si e scrisa ca o replica la faimoasa „50 Shades of Gray”, fiind o carte cu, despre si pentru femei. ” Dedicata pasiunii, experientelor senzuale si placerii, cartea de fata vorbeşte despre femeile care-si traiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie – personajul central al cartii – reprezinta cheia emanciparii ca femeie.”

 Personal, mi-a placut mult. N-am mai citit genul asta de carti, dar mi s-a parut interesanta trecerea de la o femeie inchisa, neglijenta fata de sine, la o adevarata femeie, care stie ce vrea si stie cum sa obtina. E o lectura potrivita pentru concediu, pentru o dupa-amiaza de leneveala. Eu am inceput-o seara si dimineata cand m-am trezit a fost prima mea grija; nu m-am oprit pana nu am terminat-o.
Concluzia… : o recomand! E o lectura usoara, si potrivita pentru fiecare femeie. Poate ne va invata cate ceva despre noi 🙂

In alta ordine de idei, am facut comanda saptamana trecuta pe http://cuponreducere.ro/mostre-gratuite.html, si pe numele lui Marius, si am primit acum 2-3 zile cate 3 mostre: una de Persil DuoCaps, una de Persil Black si una de Silan. Deci in total , 2 din fiecare 😀

Transportul nu se plateste, tot ce trebuie sa faceti e sa aveti cont. Deci… eu zic sa va grabiti, ca din ce am vazut mai erau vreo 800 mostre gratuite. Asa ca…spor la comandat!

Saptamana asta, mai exact luni, am facut si o comanda pe elefant.ro, mai mult pentru ca la orice comanda primeai si un set de 3 volume dintr-o enciclopedie de istorie. Si uite-asa m-am hotarat sa imi completez colectia autorilor nordici, asa ca am dat comanda de 5 carti, pe care vi le voi prezenta cand vine coletul, fiecare costand doar 5lei. Toata saptamana s-a aplicat aceasta promotie, am vazut si ieri ca la orice comanda se primeste o enciclopedie a cinematografiei in 3 volume. Se merita!

O saptamana plina, si astept acum coletul cu carti cu nerabdare! Voua ce carti va plac? Comandati de pe site-uri specializate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *