Acum ceva timp, mai exact, înainte de Paște, am primit de la BuzzStore și Vegeta un colet măreț și generos, care conținea noile condimente pentru marinare de la Vegeta. Cine nu a auzit până acum de Vegeta? Clar, toți știm baza pentru mâncăruri și o folosim de ani buni. Ei bine, compania s-a reinventat, să spun așa, și a scos pe piață condimente lichide pentru marinare rapidă. De acum nu mai e nevoie să combini tu ingredientele și să le lași peste noapte să pătrund aromele.

Dar să începem cu începutul! În colet am găsit 5 plicuri pentru mine, unul universal, unul cu usturoi, unul picant, unul cu bere și unul cu barbeque, dar și pentru 10 prieteni câte un duo – universal și usturoi. Pe lângă condimente s-au aflat și broșuri, dar și o carte cu tot felul de rețete.

Dacă n-ați aflat deja, condimentele lichide de la Vegeta marinează carnea în doar 30 de minute! Pur și simplu amestecați conținutul plicului cu materia primă pentru grătar și în jumătate de oră va sfârâi cu spor. Pe lângă asta, aceste condimente nu conțin ingrediente periculoase, cum ar fi potențiatori de aromă sau de gust. Mi s-au părut potrivit de sare, nici prea prea, nici foarte foarte.

M-am inspirat din rețetele din broșură și am făcut prima dată frigărui din piept de pui cu roșii, ciuperci și ardei. Nu vă spun ce-a ieșit! Am folosit condimentul picant și cel cu bere, care mi s-au părut foarte bune!

Un plic ajunge pentru jumătate de kilogram de carne, eu am împărțit pieptul în două și de aceea am folosit ambele plicuri. Condimentul picant e de departe preferatul meu, pișcă destul d bine, iar cum nouă ne place mâncarea de aceste gen, l-am adorat atât eu, cât și soțul! Bineînțeles că frigăruile au fost degustate de mai mulți prieteni pe care i-am chemat la noi cu ocazia zilei de 1 mai, iar majoritatea au fost pro picant! M-am mirat, nu-i știam fani, dar se pare că ceva i-a convins. Să fi fost condimentul secret?

Una peste alta, am rămas încântați de acest produs și de acum nu va mai lipsi din bucătăria noastră, mai ales că are și un preț foarte accesibil! Merită să economisești timp și energie, iar carnea să iasă chiar mai gustoasă decât dacă te-ai chinui tu să faci diverse combinații.

Voi ați încercat aceste condimente? Dacă nu, s-o faceți, a început sezonul grătarelor și e păcat să nu vă bucurați de un gust bun de la Vegeta!

5 Replies to “Condimente lichide pentru marinare de la Vegeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *