Ziua bună, oameni faini! Vremea asta capricioasă începe să mă enerveze, ba e frig, ba e cald, cert e că vestimentația mea e cam aceeași – blugi, tricou și ceva pe deasupra, de preferat un hanorac. Dacă e prea răcoare, mă obișnuiesc. Dacă e prea cald, dau hanoracul jos. Plimbările noastre (eu și Aki) sunt din ce în ce mai lungi, așa că am nevoie de haine confortabile. Și când vorbim de tricouri, cel mai bine mă simt în ceva mai larg, să nu mă țină, să nu mă strângă. Mai ales în miez de vară, când transpir ceva de speriat! Așa că atunci când am câștigat la tombola Confident de la Danube Bloggers Meet, știam că voi fi fericita posesoare a unei piese minunate! Și unde mai pui că nu a fost doar una, ci două!

Au fost atât de fain ambalate încât le-am desfăcut acasă, după ce le-am pozat! Împachetate în hârtie neagră, cu fundițe, cu sticker Confident… Să mor lângă ele! Profi, ce să mai! Că tot veni vorba, vedeți că de vineri s-a deschis și magazinul de la Covoare din Brăila, deci avem undă verde la shopping! Și sunt doar produse de designeri români, deci chestii cu adevărat deosebite.

În punguța superbă am găsit un tricou de la Musat și o eșarfă. Ambele arată impecabil, sunt lucrate excepțional, și se vede că materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Tricoul este din bumbac 100% și se recomandă spălarea lui la 40 de grade. Ce îmi place maxim este broderia din dreptul inimii. Reprezintă o inimă, da, și are mesajul You have a nice heart. Superb! Este ușor oversized, dar nu mă deranjează, e absolut perfect.

Eșarfa este foarte mare, undeva la 1.90 pe 70, să zic. Enormă. Nu mă omor eu cu eșarfele, doar la iarnă să o port purta pe post de fular 😀

Produsele sunt absolut minunate și sper să ajung și eu în curând în showroom pentru a vedea noutățile. Adevărul e că se vede diferența fața de lucrurile obișnuite din comerț. Nu-s eu vreo snoabă, dar apreciez enorm calitatea! Drept urmare, da, Confident comercializează doar lucruri foarte ok! Voi ați vizitat showroom-ul până acum? Preferați hainele de designer sau cele din marile lanțuri de magazine?

15 Replies to “Confident și hainele designerilor români

  1. Foarte frumoase ambele șu tricoul ,dar și eșarfa ! Prefer cele de calitate bună ,decât să iau multe și proaste calitativ ,msi bine puține și bune ! Îți stă foarte bine cu tricoul ,te prinde super fain ! Să le porți cu plăcere draga mea !

  2. Arătă tare bine! Nu știam de aceste produse, însă merită toată atenția. Hainele mi le iau din lanțurile de magazine.

  3. Ma bucur ca am aflat acum se se afla in interiorul acestui cadou surpriza. Esarfa este chiar mare, dar tricoul este foarte bun pentru zilele calduroase care vor urma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *