Ziua bună, oameni dragi! Ne apropiem și de finalul lunii mai, așa că oficial începe VARA! Neoficial, deja a început, afară e iadul pe pământ. Nu mă judecați, știți că am o problemă cu căldura. Azi vă voi arăta ce produse am consumat, dar și favoritele lunii. Nu am foarte multe, adevărul e că m-am axat mai mult pe produse pe care deja le aveam și pe care doream să le termin. Am multe desfăcute, așa că țin musai să mai termin din ele înainte să desigilez altceva.

Produse pentru ten

Pe parte de produse pentru ten, am consumat în sfârșit serul cu acid hialuronic și elastină de la Alfa Natural Cosmetics. L-am adorat, dar în rutina mea s-au perindat atât de multe produse, că nu am mai apucat să-l folosesc și pe el. Primerul Supreme de la Lambre este favoritul meu all time în materie de bază pentru make-up! E pur și simplu mi-nu-nat! Despre capsulele Schaebens am mai vorbit, sunt printre preferatele mele și trebuie să îmi refac stocul. Pe pate de măști, cam slăbuț luna asta, cred că am avut o lene cam mare. Mi-a plăcut mult masca Blue Detox de la Bielenda. Cea de la Missha e mai subțire decât ce știam eu, dar bine îmbibată în lichid!

Produse pentru corp și păr

În materie de produse pentru păr, am deja la activ 2 vopsele Colorista, ambele în nuanța Blue. Pur și simplu m-am îndrăgostit de ele, sunt minunate, prind frumos, rezistă bine pentru o vopsea semipermanentă… ce să îmi mai doresc? Pe parte de produse pentru îngrijirea corpului, am dat gata un gel intim de la Avon (destul de ok), un gel de duș All you need is love de la IDC Institute (îl am de o grămadă de timp, am luat și versiunea de 750 ml, și nici nu a fost wow), dar și gelul cu ambră tunisiană din gama Hamman a celor de la Pielor.

Produse pentru el

Produsele STR8 sunt favoritele lui Mr., și mereu are câte un deodorant și after shave în dotare. Și de data asta s-a mai dus câte o bucată, dar nu m-am omorât după gama Live True, cea mai mișto mi se pare Ahead.

Produse random

La capitolul random includ și apele de gură. Fioecare din noi și-a terminat preferata – eu pe cea de la Jason, cu scorțișoară, el pe cea de la Colgate, care e mai înțepătoare. S-au dus iar șervețele, calciu de la Dm, dar și dischete demachiante Izis (nu am mai ajund la Lidl să iau Cien, dar și acestea au fost ok).

Favoritele lunii mai

La capitolul preferate nu sunt foarte multe, așa că le voi puncta rapid:

  • fond de ten Gerovital Beauty – minunat, superb, tot ce vreți voi să ziceți de bine de el! Îmi place maxim!
  • deodorant Rexona Men – rămâne imbatabil la capitolul transpirație, indiferent de temperatură. Nu am găsit nimic să fie mai eficient.
  • scrubul Dermacol Aroma Ritual – cred că o să iau toate aromele, e pur și simplu super fain!
  • parfum solid Florans de la Herbaris – discret, se aplică ușor, rezistă foarte bine și are un parfum extrem de plăcut.
Cam acestea sunt produsele consumate și favoritele lunii mai Oficial, începe vara. Sâmbătă e deja 1 iunie și deja mă uimește timpul ăsta care a trecut atât de repede. Nici nu am simțit când s-au dus 5 luni din an. Pot să zic că deja încep să mă gândesc la ziua mea! Sper ca luna iunie să fie ceva mai productivă și să termin chiar mai multe din produsele alea pe care le-am desfăcut și le-am dat deoparte. Minim 3! Ăsta să fie un target! Voi ce vă propuneți pentru luna iunie?

42 Replies to “Produse consumate și favoritele lunii mai

  1. prea lauzi fondul ala de ten de la Gerovital. Am sa ma uit pe site sa vad daca se pot comanda mostre, daca nu, va trebui sa imi misc fundul prin Afi si sa il incerc in magazinul lor de acolo. M-ai facut tare curioasa.

  2. Hm cred ca din ce ai tu aici’sa primer-ul de la Lambre este singuru produs ce l-am incercat! sunt in tratative sa-mi achizitionez fondul de ten de la Gerovital

    1. ba da, ba daaaa! am mai incercat roz de la vivids, de la garnier, dar o sa incercam si colorista mai mult ca sigur, numai sa se duca pigmentul albastru 😀

  3. Scrub ul ma atrage si pe mine dar cred ca mi voi lua intai fondul de ten Gerovital pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *