Fie că vorbim de nunți, botezuri sau alte evenimente speciale din viața noastră, este foarte important să știm pe cine alegem să filmeze și să fotografieze. Eu sunt de părere că acest serviciu nu este niciodată prea scump și chiar nu e cazul să ne calicim. De ce? Vă spun sigur că vă veți dori multe fotografii reușite sau o filmare extraordinară, care să exprime exact emoția momentului. Pe care să o revedeți cu drag și peste ani. În momentul în care apelăm la un cameraman ieftin, ghici ce se întâmplă? Da, exact! Există o mare posibilitate să o dea în bară, să nu știe ce face sau aparatura lui să nu fie chiar ok. Un amator nu va fi niciodată la înălțimea unui profesionist! Așa că..pentru voi, cât contează alegerea echipei de filmare / fotografiere la un eveniment?

Zi-mi sincer că nu ai dori și tu să rămâi cu o asemenea amintire de la nunta ta! Tocmai de asta recomand tuturor să nu se uite la bani când contractează un videograf. E important să aibă un portofoliu de filmari nunti, ca să vezi exact ce știe și ce a mai făcut până acum. Am auzit cazuri în care au zis că nu contează că e ieftin, sigur face treabă bună. Și la final au plâns când au primit fotografiile sau filmările. Și au constatat că doar o mică parte îndeplinesc standardele lor. Tocmai de asta e important să angajezi profesioniști. Ai auzit de Andrei Dede? Pe site-ul lui poți găsi atât fotografii, cât și filmări. Și așa îți faci o idee dacă rezonează cu ce vrei tu.

Cameraman sau videograf?

Îmi vine greu să cred că nu te va mulțumi, mai ales că și tarifele mi se par accesibile pentru ceea ce reușește să facă. Și el este un videograf, nu un simplu cameraman. Care e diferența? Păi, vei avea o operă de artă după eveniment. Un film, nu o simplă filmare. E exact ce vă ziceam la început, știe să redea emoția momentului. Tocmai de aceea, fiecare cuplu va avea parte de o amintire unică.

Pe lângă filmările nunților, la el poți apela și dacă ai nevoie de filmări botez. Pentru că este tot un eveniment special, pe care în mod cert vei vrea să îl imortalizezi. Pentru că vei dori ca mica ta comoară să rămână cu amintiri de neuitat și să vă uitați la ele și peste mulți ani.

Dacă și tu crezi că echipa de filmare joacă un rol extrem de important în orice eveniment, atunci e clar că ai ideea de bază! Sunt convinsă că vei alege oamenii care să se ocupe de acest serviciu cu mare grijă, tocmai pentru a avea rezultatele dorite!

4 Replies to “Cât contează echipa de filmare la un eveniment?

  1. dupa primele lectii din cursul de fotografie, la care stii bine ca am renuntat, m-am prins ca treaba asta cu fotografiatul si filmatul nu e deloc floare la ureche. iN primul rand trebuie sa ai multe cunostinte adunate si apoi un echipament foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *