Dacă ne uităm în calendar, vom sesiza că sărbătorile se apropie cu repeziciune. Tocmai de aceea e cazul să ne pregătim cu cadouri care mai de care mai inedite și mai interesante, pentru a face senzație și a rămâne în memorie. Personal, consider că un cadou inedit va fi întotdeauna mai apreciat decât unul banal, adică ceva practic, un obiect pentru casă, cosmetice sau haine. O experiență unică în viață e în mod cert de preferat față de un obiect simplu și practic. Până la urmă, dacă nu îți forțezi limitele, nu ai de unde să știi care sunt acestea, nu-i așa? Tocmai de aceea m-am gândit la câteva cadouri neobișnuite, care în mod cert vor fi privite cu scepticism, dar e posibil să fie ulterior cele mai cele!

1. O încercare de sport extrem

Fie că vorbim de bungee jumping, săritul cu parașuta sau snowboarding (eventual, e ceva mai cuminte), cred că sporturile extreme sunt o modalitate interesantă de a-ți cunoaște propriul corp. Dacă vrei să începi cu ceva mai soft, dă-te măcar într-o tiribombă mai periculoasă și la nivel mai înalt decât obișnuitele umbreluțe. Măcar ceva să te dea peste cap la propriu, o roată la înălțime mai mare etc. Apoi poți opta pentru sărituri cu parașuta sau de pe vreun baraj.

2. O oră de masaj

Dar nu orice masaj, ci mă gândeam la ceva mai senzual – masaj erotic. Apelează la un masaj club cunoscut, care îți garantează confidențialitatea, astfel ca fățuca ta să nu fie peste tot intrând acolo. Da, oamenii sunt destul de plini de prejudecăți, așa că nu e cazul să le da motive să flecărească. Totul se va desfășura în limitele dorinței și discreției. E un cadou îndrăzneț, e adevărat, dar unele persoane pot fi chiar foarte încântate. Nu e primul caz în care nu su curajul să își rezerve singuri așa ceva, deci s-ar putea să faceți un bine, mai exact.

3. Jucării… neobișnuite!

Aici intră de fapt jucăriile pentru adulți. Da, trebuie să cunoști foarte bine persoana în cauză, căreia vrei să îi faci cadoul. Nu se potrivește oricui. Dacă știi că e vorba despre o persoană lipsită de inhibiții, de o prietenă apropiată, atunci da, merită să încerci. Fie că vorbim de diverse gadgeturi, de lenjerie intimă sexy sau comestibilă, de jucării mai inofensive, mai repede aș recomanda acest gen de cadou inedit mai ales cuplurilor! Așa vă puteți face cunoscute diverse fantezii și chiar vă puteți îmbunătăți comunicarea. E mai ușor să sugerezi ceva ce ți-ar plăcea să încerci dacă o faci în joacă. Bineînțeles, grijă mare la modul de abordare, să nu fie prea direct sau prea voalat, să transmiteți semnale confuze.

Fie că vorbim de experiențe sau de obiecte, lucrurile inedite încep să fie mai căutate. De cele mai multe ori, ai tendința să dai bani și să scapi de agitație. Da, poate un voucher e o idee ușoară, dar cât de încântată va fi persoana care îl primește? Mai degrabă încerci ceva inedit, un cadou neobișnuit, care să fie amintit și în anii ce vor urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *