Ziua bună tuturor! Afară e o căldură infernală și eu nu pot să mă gândesc decât la faptul că așa merge acum la mare cu viața mea. Weekendul trecut s-a dus mult prea repede, mai mergeau câteva zile, dar din păcate, munca m-a chemat înapoi. Dar cine știe ce ne mai rezervă luna august și cum mai ajungem măcar o dată. M-am întors de la mare destul de bronzată și chiar am avut ceva probleme cu jupuitul pielii. Plus că s-a uscat teribil, arătam ca o șopârlă. Am mai avut eu un pic de unt de corp cu shea de la Bottega, dar s-a dus relativ repede, așa că a trebuit să rezolv problema. Și cum ajung prin Dm destul de des, am găsit și soluția – crema de corp Balea cu cireșe și ceai alb.

Crema vine într-un borcan generos, de 500 ml, suficient pentru o perioadă foarte lungă de timp. Design-ul e specific produselor Balea, colorat, cu poze sugestive, dar și cu folie de aluminiu de protecție. Nu știu cât de rezistent e plasticul la impact, sper să nici nu aflu, că eu mai fac de-astea și n-aș prea vrea să împrăștii toată crema prin baie.

Îmi place mult textura, e una ușoară, se absoarbe destul de repede, singura condiție e să nu folosesc mult produs. Doar puțin și să-l întind bine, altfel intră destul de greu în piele. Mirosul e foarte drăguț, dar subtil, nu prea pregnant și nici nu persistă cine știe ce. Dar se simt ceva cireșe pe acolo, asta e clar!

Îmi place foarte mult faptul că hidratează foarte bine. Doar folosind puțin produs, chiar se vede diferența de la prima aplicare. Ținând cont că eu eram destul de rău, mă și cojeam, iar acum sunt ok… zic că înseamnă ceva. Se aplică foarte ușor, nu durează o veșnicie, deci s-ar putea să-mi placă suficient de mult cât să mai caut și alte arome. Și n-a costat decât vreo 8 lei, ceea ce e o investiție super bună! Pentru cantitatea pe care o are… merită din plin!

Voi folosiți produse de la Balea? Ați încercat această cremă de corp cu cireșe? Cum vi se pare?

40 Replies to “Cremă de corp cu cireșe și ceai alb de la Balea

  1. Nu am folosit deloc pana acum produse de la Balea, dar am auzit multe despre ele. Stiu ca se gasesc in DM, am fost tentata sa iau la un moment dat, dar aveam deja stoc de alte creme si m-am oprit. Imi place mirosul de cirese.

  2. cat de mult imi plac produsele Balea si cu cirese si ce culoare si ce textura,rasfat regal pentru mine!

  3. eu as cumpara-o mai mult pentru miros pentru ca nu prea folosesc produse de corp. Am pielea in general grasa, nu doar pe fata si simt ca o incarc atunci cand folosesc astfel de produse. Foarte rar, iarna aplic si eu cate o crema de corp.

  4. Singura crema de maini care mi-a placut a fost o crema Balea. Ajung rar in magazinul lor, dar cand ajung imi iau geluri de dus foarte multe.

  5. Folosesc de la Balea geluri de dus. Miros bine si sunt ok in raport calitate-pret.Cred ca miroase foarte bine crema aceasta!

  6. In ultimul timp n-am ajuns prea des prin DM. Ajung destul de rar si nu prea am timp sa caut prin toate rafturile si sa vad noutatile. Cremele lor de corp nu erau foarte hidratante si asta m-a convins sa nu mai fac incercari de la ei. Ma bucur sa vad ca esti multumita de ea. stiu ca produsele lor miros extraordinar si imi inchipui cat de bine miroase aceasta crema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *