Neața bună, oameni dragi! Am zis eu că postez în fiecare zi, dar deja am două chiuluri la activ. Ieri nu am reușit să scriu nimic și nici să mă adun pe parcurs, dar azi am zis să nu treacă așa, oricum. Sunt happy pentru că am reușit să trimit și pachetul de la Secret Santa, sper ca cea pe care o cadorisesc anul ăsta să fie încântată de ce e în pachet! Mai bifez una câte una, am descoperit plățile online, nu mă mai deplasez nici până la colț. Adevărul e că deși ziua e mai călduț afară, seara e groaznic de frig! Și mașina nici n-o am, și pe ea o pregătesc de sărbători, să fie frumoasă… deci vă dați seama. Anyway, să revin la subiect. Și azi avem un review. De data asta, vorbim despre crema de curățare Balea pentru ten uscat sau sensibil.

Acest produs e un pic diferit față de ce am mai încercat eu, și asta din cauza compoziției sale cremoase. Am tot avut ba geluri, ba spume, dar creme de curățare… nu chiar. Este destul de faină, totuși, deși e un pic grasă și mi s-a părut ciudată la început senzația, dar m-am obișnuit. Costă până în 10 lei în magazinele Dm, de fapt e undeva la 6-8 lei. Are un miros foarte fain, seamănă cu crema Nivea, zic eu. E cremoasă și are ceva particule prin ea, dacă e să ne luăm după ce scrie pe ea, ar fi perle de vitamina E.

Lista de ingrediente e ceva mai soft și asta e normal, ținând cont că este un produs pentru ten sensibil. La mine e mai mult uscat, dar nu neapărat din această cauză l-am luat. Am avut și spuma de curățare din aceeași gamă – vezi aici, și chiar am fost super încântată de ea. Eu o folosesc în același mod, aplic pe tenul umed, masez ușor și îndepărtez cu apă. Și lasă o piele curată în urmă, care nu strânge! Nu am avut probleme, iritații sau ceva de genul. A fost de vis! Plus că se dozează ok, ambalajul e flexibil, nu se face risipă de produs, ceea ce e big like!

Chiar sunt mulțumită de această cremă! Dacă ultima dată mă plângeam de un produs Balea, acum îl ridic în slăvi pe altul. Pentru că merită! Voi folosiți vreo cremă de curățare sau apelați la mai clasicele spume și geluri?

18 Replies to “Cremă de curățare de la Balea – yay or nay?

  1. Eu am tenul gras si prefer sa folosesc un gel. De exemplu, de aproape un an folosesc Sebium de la Bioderma, dar am folosit ani de zile Gerovital. La fel de bune sunt.
    Dar in general imi plac mult produsele Balea, mai ales gelurile de dus. Mereu au cate ceva nou si delicios. 😀

    1. sa stii ca gelurile lor de dus imi plac si mie tare mult! de la bioderma n-am folosit nimic pana acum, toata lumea o lauda, dar eu nu stiu exact ce astept ca sa vad exact ce si cum

  2. Tenul meu e special, are tendinta acneica asa ca intretinerea lui este destul de dificila. Am incercat diverse produse de curatare dar nu s-au dovedit eficiente asa ca inca mai caut produsul perfect.

  3. Am folosit multe geluri de curatare Balea, insa pe acesta nu. Il pun pe lista, chiar daca momentan sunt extrem de multumita cu cel de la Avene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *