Neața bună, oameni dragi! Un nou început de săptămână, care se anunță cu ceva mai multă caldură decât până acum (sper totuși să nu, pentru că simt că mă sufoc și n-am spor la nimic), iar eu nu știu unde să mă împart mai repede. Am avut un weekend destul de aiurea, am ratat destul de multe chestii și-mi pare rău, dar în principiu, cam așa se întâmplă când ești la muncă și toate evenimentele au loc exact atunci. Ei bine, n-avem ce face! Azi povestim despre crema depilatoare facială de la Bielenda, că tot am început cu acest brand, și v-am promis și acest review.

Eu am ales varianta pentru piele foarte sensibilă, întrucât nu-mi place să fac experimente dure pe tenul meu. Nu știu voi, dar eu mai apelez la acest gen de creme pentru puful de deasupra buzei superioare. Nu e foarte vizibil, dar e suficient de deranjant pentru mine, am eu ceva pe creier de la el. Așa că am încercat până acum ba creme, ba benzi cu ceară. Acelea mi s-au părut a fi tortură curată, așa că m-am lăsat de ele repede. Crema depilatoare de la Bielenda promite piele fină, păr îndepărtat, fără iritații și încetinirea creșterii. Mda… prea frumos să fie adevărat, nu-i așa?

Pachetul vine cu un tub de cremă de 15 ml, 2 pliculețe de balsam calmant și o spatulă. Preferam niște șervețele în loc de balsam, dar să zicem… Oricum nu l-am desfăcut nici până în ziua de azi, pentru că nu a fost nevoie. Crema nu mi-a provocat niciun fel de iritații. Dar nici altceva n-a făcut. Am lăsat chiar mai mult decât scria pe cutie, cu câteva minute, dar degeaba. Nu a îndepărtat nici măcar un firicel. Tot acolo au rămas firele și pot spune că n-am încercat doar o dată, ci de câteva ori, în zile diferite. Degeaba! Păi, care mai e rostul, atunci?

Am pus și lista de ingrediente, atât a balsamului, cât și a cremei. Am rămas destul de dezamăgită în ultima vreme de produsele achiziționate, cred că ăsta e un semn să mai iau o pauză de la experimente. Cel puțin, această cremă depilatoare de al Bielenda e inutilă. Și din ce am folosit până acum, am o părere ambiguă despre brand, în general. Nu am găsit ceva wow, să mă dea pe spate. Părerea mea despre alte produse o găsiți aici.

Concluzia e că vreau neapărat să revin la crema depilatoare de la Avon! Aceea este excelentă! Restul pe care le-am încercat… prea puțin. Nu m-au convins! Iar aceasta de la Bielenda, cu atât mai puțin…

28 Replies to “Cremă depilatoare facială (Bielenda) – yay or nay?

    1. aoleu… eu am folosit unele de la balea, cred. aveam dup-aia un bot rosu… ce atat hialuronic sau ce se baga? pe naiba… eram rata!

  1. Pentru față evit astfel de creme. Pot spune că nu am probleme cu pilozitatea la nivelul feței și de aceea nu am nevoie de astfel de creme. Dar pentru corp mai folosesc, dar de la alte firme.

  2. N-am mai auzit pana acum de crema depilatoare pentru față. Acolo unde ar fi o oarecare problema, prefer sa decolorez cu apa oxigenata sau sa smulg acele cateva fire care cresc mai grosut din niste alunite. Altceva, nu m-as incumeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *