Ziua bună, oameni faini! Azi vreau să vă arăt ce cosmetice naturale de la Apidava au mai intrat în rutina mea. Nu de alta, dar deja simt că ne cunoaștem bine și am deja destul de multe produse de la ei. Asociez în general brandul cu mierea bună, în diverse sortimente, dar am ajuns să îl asociez și cu cosmeticele naturale și de calitate. Îmi place că nu au în componență substanțe nocive, coloranți, parabeni sau uleiuri sintetice. Și nici prețurile nu sunt prea mari, astfel că toți ne putem bucura de o îngrijire completă. În ultimul pachet de la ei am primit un balsam de buze, un săpun cu miere și lăptișor de matcă și o cremă pentru ten sensibil. De-a lungul timpului am testat numeroase săpunuri, spray-uri pentru gât sau pentru o respirație proaspătă, creme pentru picioare sau balsamuri de călcâie.

Balsam de buze cu miere, ceară și unt de shea

Țin minte că v-am mai povestit despre acest balsam în alt articol, însă fugitiv. Nu conține parabeni! Cantitatea de 10 ml este suficientă pentru multe aplicări, el este foarte emolient. Atâta doar de ar avea și un alt mod de aplicare în loc de a-ți băga degetele în borcănel… Asta nu îmi place și nu sunt de acord. Totuși, îl țin acasă și îl folosesc mai ales seara, când am mâinile curate. Buzele rămân moi până dimineața! Observați doar că primul e deja pe ducă, noroc cu al doilea, că am rezerve!

Cremă pentru ten sensibil +  cremă contur ochi = LOVE!

Crema pentru ten sensibil e o descoperire nouă, adevărul e că o cremă pentru ten încă nu încercasem. Are 30 ml și vine în borcănel de sticlă, la fel ca și crema pentru ochi. Conține unt de cacao, ulei de argan, ulei de morcovi, ulei de gălbenele, ulei esențial de lavanda. Toate au proprietăți antioxidante, antirid și regeneratoare. Prin combinația de ingrediente nu cauzează iritații și se potrivește oricărui tip de ten, mai ales celui pretențios. Eu o folosesc atât seara, cât și dimineața, este foarte onctuoasă și pătrunde repede în piele, în combinație cu crema contur de ochi, de care m-am îndrăgostit încă de la prima utilizare! Aceasta conține Miere, Lăptişor de matcă, Ulei de Jojoba, Ulei din sâmburi de struguri şi Vitamina E. Ingredientele au rolul de a pătrunde în interiorul pielii și de a o hrăni și proteja împotriva factorilor externi. Cele două produse merg foarte bine împreună, eu sunt foarte mulțumită de ele, și-au făcut loc în rutina mea zilnică!

Săpun cu lăptișor de matcă

La fel ca toate produsele de acest gen, săpunul cu lăptișor de matcă este de-a dreptul minunat și îl recomand în defavoarea săpunurilor lichide. Fabricat în Franța, având în compoziție doar grăsimi vegetale, are o acțiune puternic hidratantă și antirid. Personal, am folosit multe variante ale acestor săpunuri și am fost tare mulțumită, atât ca și compoziție, miros, cât și ca proprietăți și modul cum lasă pielea.

Produsele Apidava sunt minunate și mă bucur enorm pentru descoperirea cremei pentru ten sensibil. În general, tenul meu reacționează la chestii puternice, deci aici chiar nu a fost cazul. Pielea rămâne netedă după utilizare, nu are un parfum pregnant, iar prețurile, după cum spuneam, sunt foarte bune! Produsele Apidava se pot cumpăra de pe www.honey-land.net. Dar, bineînțeles, ele pot fi achiziționate și din diferite alte magazin online sau fizice, cu produse apicole, naturale (de plidă, Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colț și RemediaVert). Voi ați folosit până acum produsele lor? Cum vi se par cosmeticele, ați încercat să faceți și ceva homemade cu mierea de la ei?

20 Replies to “Cu ce asociez eu cosmeticele de la Apidava?

  1. Sa ști ca pana de curând nu prea puneam preț pe cosmeticele naturale. Din graba le prefer pe cele care se găsesc pe orice raft din supermarket. Dar acum sunt din ce în ce mai tentata sa apelez la cele fata atât de mulți crocobauri

  2. Produsele Apidava au intrat în rutina mea de îngrijire de când le-am descoperit! Mierea de albine este preferata familiei, iar pe turta dulce și jeleurile fructate e bătaie între mine și fiu-meu! :))

  3. As dori sa incerc balsamul de buze si crema de fata. Ai dreptate cu ambalajul pentru balsamul de buze. Poate consistenta lui nu a lasat alta forma de ambalare. Eu as folosi o spatula mica de plastic.

  4. nu le-am folosit pe acestea, dar mi-au placut mult crema de maini si apa de gura de Apidava. Sa mai zic de bomboane? Nu mai zic, ca imi ploua in gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *