Se pare că iarna începe să își pună amprenta, iar frigul își scoate colții treptat. Chiar și eu am trecut de la geaca de toamnă la cea de iarnă și la fes, fiind surprinsă de temperaturile joase ce au apărut ca din senin. La plimbare ieșim înfofoliți, și eu și Aki, pentru ca timpul petrecut în aer liber să nu ne căptușească cu vreo răceală prea curând. Și el a primit hăinuța, și eu am schimbat gecuța, ca să fac și o rimă! Chiar dacă mi-am tot spus că nu am nevoie de o geacă mai groasă, dat fiind faptul că mai mereu umblu cu mașina, plimbările cu Aki se fac pe jos. Așa că pe lângă un pulover mai grosuț, e musai și ceva pe deasupra mai sănătos.

Oricât aș ține eu la modă, țin mai mult la sănătate. Ulterior abia, după ce am început să caut diverse modele, am sesizat că poți fi îmbrăcat și la modă, și să nu tremuri. Sunt atât de multe modele pe piață, astfel că nici nu știi de unde să alegi. Sezonul acesta se poartă foarte multe chestiuțe, așa că e bine să te documentezi și să vezi cât mai multe modele. Ca și regulă general valabilă, se merge pe blană artificială, imitație de piele, ceea ce nu poate decât să mă bucure, pentru că sunt anti chinuire animăluțe.

1. Alege geci matlasate, care țin de cald!

Am găsit o geacă Moncler de damă care arată bine, pare și călduroasă, și nici nu e umflată. Dacă detest ceva la o geacă, e clar atunci când te face să arăți ca un pinguin și abia te miști în ea. Cred că este foarte important ca materialele folosite să fie călduroase fără a fi ample și fără a da senzația de prea plin și prea sufocant.

2. Paltoane de blană pentru o ținută șic!

Nu trebuie ca vreun animal să sufere pentru tendințele proaste ale modei! E suficient să alegem blana artificială, care arată mult mai bine decât cea naturală. Și e foarte ușor să ieși în evidență și să ai o ținută elegantă cu un paltonaș deosebit. Sau optează pentru o ținută casual dacă alegi o geacă cu detalii de blăniță.

3. Poartă geci din fâș în culori tari pentru a ieși din mulțime

Gecile din fâș rămân în tendințe. Doar că ar fi bine să alegi ceva în culori tari, neon, pentru a te încadra. Unde mai pui că gecile din fâș au în general o umplutură sănătoasă, fapt care le face călduroase. Așa că merită investiția!

Indiferent ce opțiune alegi, află că pe B-Mall găsești numeroase modele, pentru toate buzunarele.De la îmbrăcăminte până la încălțăminte sau accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, găsești orice ai nevoie. Ba de firmă, ba no name, dar important e că ai de unde alege și nu mai pierzi timp prețios căutând în magazinele fizice. Economisești timp și bani și găsești haine inedite, fix pe gustul tău. Tu obișnuiești să faci shopping online? Ai nimerit mereu ceea ce ți-ai dorit?

One Reply to “Cu ce ne îmbrăcăm iarna asta?”

  1. blanitele am vazut ca sunt la mare moda in continuare. Eu nu ma dau in vant dupa ele in sensul ca nu le-as purta eu, dar asa imi place cum arata o jacheta de blana, mult mai mult decat o geaca de fas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *