Vine cam târziu această postare, dar am vrut să primesc şi premiile, ca să vedeţi totul în ansamblu.
Summer Orkestra a fost un concurs care s-a desfăşurat astă vară şi a cuprins mai multe campanii, pentru diferiţi sponsori. Premiile au fost destul de consistente, iar cine participa la minim 30 campanii şi nu câştiga premii cu valoare totală de peste 500lei, primea o tabletă. Cine avea 50 articole şi la fel, nu câştiga premii peste 500 lei, am impresia că primea un telefon Samsung, dar nu ştiu de care. Sincer, eu de asta am scris. Nu mă gândeam eu că o să culeg câteva premii de valoare mai mare!
Nu o să mă apuc să fac propangandă, să zic că nu mi s-a părut corectă treaba cu vizitele, etc. Nu mi s-a părut. Dar fiecare are dreptul să impună ce reguli vrea. Nu-ţi convine, nu participa la acel concurs. Eu, una, ştiu cât m-am chinuit pentru premiile câştigate, dar nu cred că m-aş mai chinui încă o dată. Aşa că…de acum încolo, ce implică vizite sau chestii de genul, e scos din schemă. Asta a fost prima şi singura dată, din prespectiva că deja scrisesem şi mă hotărâsem să fac tot ce pot pentru acele premii.
Săptămâna asta am primit, în sfârşit, după ceva aşteptări, şi premiile, şi diploma de participare, pe care am expus-o frumos în sufragerie.

Am mai câştigat un voucher de 300 lei pe Lensa.ro, graţie locului 3 obţinut,  pe care deja l-am folosit şi abia aştept să vă arăt ce mi-am comandat, pentru că am avut o experienţă plăcută cu acest site şi sigur îl voi avea în vedere şi pentru viitor. Vă zic doar că 2 treimi din voucher s-au dus pentru iubitul meu, dar ce mi-am luat eu e mult mai fain 😀

De la Free Spirit, pentru locul 2, am primit un voucher pentru 2 nopţi cazare la munte. Am stat noi şi ne-am gândit, o să mergem exact prin noiembrie, ca să avem şi noi un fel de “lună de miere”.

Al treilea premiu, cel de la Exclusive Doors, unde am obţinut tot locul 3, au fost 200 ron, bineveniţi de altfel, cu care ne-am făcut treburile pentru luna asta.

Părerea mea sinceră este că Summer Orkestra a fost o competiţie de calibru. Mulţi participanţi, articole foarte bune, campanii frumoase şi care parcă m-au împins de la spate să încerc să scriu. Cred că în fiecare competiţie de genul ăsta câştigăm experienţă. Eu, una, ştiu sigur că acum scriu un pic mai bine decât o făceam acum 3 luni. Poate data viitoare voi căştiga mai multe premii, dar repet: dacă se scoate treaba cu vizitele. Dacă nu…slabe şanse! Oricum, am în plan multe participări, şi la Toamna Bloggerilor, şi la SuperBlog, aşa că, cine ştie, poate iese ceva frumos!
Ce să vă mai zic…felicitări tuturor celor care au participat, care au căştigat, şi mii de mulţumiri celor care m-au susţinut şi m-au ajutat!

8 Replies to “Cu şi despre Summer Orkestra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *