Ziua bună tuturor! Astăzi vorbim mai pe larg despre ultima inovație Fairy, și anume gama Max Power. Nu avem mașină de spălat vase, am considerat că la două persoane nu va fi un volum atât de mare, așa că le spălăm la mână și lucrurile merg bine până acum. Nu știu cum faceți voi, însă eu mai am puțin și spăl vasele în timp ce mănânc :)) Și în timp ce fac mâncare sau vreo prăjitură, când termin cu ea am și vasele gata spălate. Nu îmi place și nici nu există să le las pe mai târziu. Doar foarte rar, când vorbim de oale/tigăi sau tăvi ce necesită înmuiere mai multe ore. În caz contrar, se rezolvă pe loc. Noua gamă Fairy Max Power vine în trei arome – lămâie, rodie și arbore de ceai. Inovația, însă, vine din designul sticlei. Aceasta este cu susul în jos, nu mai are forma standard.

Ceea ce nu e rău deloc, dat fiind faptul că în locul unde puneam detergentul de vase nu avea loc decât un recipient mic, de maxim 500 ml, pentru că spațiul era îngust. Acum nu mai am această problemă pentru că sticla stă pe o bază mai mică, ce încape oricunde.

Pe lângă ideea de ”cu susul în jos”, nici nu au capac. Astfel că doar strângi un pic din sticlă, iar lichidul iese imediat. Tehnologia anti-scurgere nu permite ca lichidul să iasă neîntrebat din sticlă. Ceea ce iar e tare mișto, că nu te mai chinui cu deschiderea capacului, etc. Mie mi s-a întâmplat să le și rup capacele, să le dărâm și să se scurgă o mulțime din produs.

Pe lângă faptul că e practic, noul Fairy e și foarte eficient!

Astfel, noua formulă face ca fiecare picătură să facă mai multă spumă pe măsură ce speli vasele. Grăsimea nu are nicio șansă în fața sa. Și pe lângă mâncărurile ușoare, de vară, mai facem și câte ceva cu sos. Iar dacă nu ai un detergent de vase ok, aceasta e greu de îndepărtat. Aceeași poveste și cu oalele de mâncare sau cu grăsimea întărită.

Îmi plac toate cele trei noi variante, însă dacă ar fi să aleg doar una, aceea ar fi cea cu arbore de ceai. Mi se pare diferită și miroase chiar fresh, fără a-și impregna mirosul în vase. Big like! Voi ați folosit noua gamă Fairy? Cum vi se pare ideea de sticlă cu susul în jos?

3 Replies to “Cu susul în jos pentru vase curate!

  1. Super, îmi plac mult noile produse Fairy Max Power sticla cu susul în jos este maxim de utila și nu pierd lichid aiurea cum mi se întâmplă cu varianta veche sunt foarte multumita de ele, le recomand cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *