Ziua bună, oameni frumoși! Este deja vineri, ne apropiem de weekend, așa că zic să ne relaxăm! Azi nu abordăm probleme serioase, ci ne jucăm. Nu cu lucruri serioase, ne înțelegem, dar încercăm să abordăm lucrurile serioase cu mai multă seninătate. Așa e și cu dragostea. E un lucru foarte serios, sau mă rog, se ajunge la un lucru serios, dar trebuie tratat cu răbdare și o doză de optimism. Trebuie să ai acea doză de nebunie încă de la început pentru a fi sigur că mergeți pe drumul cel bun. Chiar și după ceva timp, dacă se estompează acea nebunie, trebuie să ”accelerezi” tu lucrurile puțin, să le dai un imbold. Tocmai la asta s-au gândit creatorii CuBuline. Să impulsioneze atât relațiile la început de drum, cât și cele existente.

O dată ajunși pe site-ul lor, o să aveți impresia că sunteți înconjurați de dragoste. Și ce e mai frumos, o să aveți fluturi în stomac! Și o să simțiți nevoia de o pauză. O pauză binemeritată pentru dragoste. Ce e și mai frumos e că veți lua o pauză și de la întâlnirile clasice. Nu tu film, nu tu parc, nu tu ieșit la restaurant. O să aveți nevoie de un loc simplu, pentru amândoi. Și o să fie chiar drăguț.

Aveți de ales între trei tipuri de întâlniri gândite de la echipa CuBuline – Primul Pas – de cunoaștere; Picnic – de întreținere, să zic așa; și Relaxantă – ați ghicit, de relaxare. Astăzi vreau să vă vorbesc despre întâlnirea Picnic, care mi se pare foarte faină ca și idee. Chiar dacă vremea e urâtă sau nu aveți un loc în care să vă desfășurați, merge și în balcon, și în sufragerie, oriunde.

Ce veți găsi în acest pachet?

Un joc de cărți cu care veți experimenta provocări de la cele mai simple la cele mai ”sincere”, o fișă de cunoaștere…

Ceva dulce, ceva sărat… și ceva de băut! Adică tot ce e nevoie ca întâlnirea să fie completă. Se spune că va fi doar un câștigător, dar după părerea mea, ambii vor fi câștigători. Pentru că vă veți cunoaște mai bine, veți avea parte de timp pentru voi, veți experimenta și altceva. Pentru că veți petrece frumos timpul. Și mai ales, pentru că veți fi doar voi, nestingheriți. Nu-i așa că sună bine?

Proiectul CuBuline chiar este ceva deosebit. Pentru că vine ca o idee diferită față de deja celebrele cadouri. Adică, ok, oferi inimioare, plușuri, flori, bomboane. Dar poate că din când în când mai avem nevoie și de altceva. De lucruri simple, de atenție, de ceva diferit! Voi ce spuneți, cum vă întrețineți dragostea? Cum vi se pare ideea cutiilor astfel gândite?

26 Replies to “CuBuline sau cum să ai parte de o întâlnire ”altfel”

  1. Foarte interesanta aceasta idee, mie imi place foarte mult pentru ca este tipul acela de cadoul pe care toti ni-l dorim. Am intrat pe site-ul lor si chiar e foarte dragut.

  2. Noi avem deja 9 ani de relatie deci cred ca as alege mai degraba intalnirea relaxanta, mai ales ca al meu e maseur si as putea sa-l oblig sa-mi faca masaj. 🙂 Oricum imi place foarte tare ideea lor si o s-o “imbratisez” cu drag!

  3. Uneori lucrurile marunte impresioneaza mai mult de cele mari cat un bloc si scumpe cat un diamant. Chiar imi place conceptul CuBuline si cred ca si tinerilor le place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *