Interes general

Cum a fost la Webstock 2019

Ziua bună, oameni fani! Anul ăsta am comis-o! Am ajuns în sfârșit la Webstock. După un drum de 3 ore, cu o ploaie infernală și un București foarte aglomerat, ni s-au deschis porțile hotelului Marriot, gazda noastră de vineri, 4 octombrie. Printre peripeții, că altfel nu se poate, începând de la trafic la cazare. Ca să vă zic exact și să începem cu începutul, nu vă recomand să ajungeți vreodată la Lerra Home. Părerea mea e că unii oameni nu știu să comunice. Dacă vrei să ai o afacere cu închirieri, atunci e important să știi să lucrezi cu omul. Noi am ajuns dimineața la 8 fără 10 la apartament, gazda nebinevoind să răspundă la telefon decât după al 3lea sau al 4lea apel. Hai că asta nu ar fi fost nimic, dar ajungea în 20-30 minute, fapt care ne întârzia pe noi. Așa că a rămas să sunăm seara.

Luând-o în ordine cronologică, să plec cu mașina prin București nu era exact ceea ce îmi doream. Dar am fost nevoită să merg la Marriot așa și să mă chinui să găsesc un loc de parcare. Bucureștiul oricum e aglomerat și e jale cu parcările… pe ploaie e dublu chiar! Am găsit până la urmă un loc de parcare prin spatele unui bloc. Pentru că la 100 lei parcarea pe zi la hotel… no way!

A fost o zi care dacă nu ar fi fost, nu aș fi putut povesti despre ea!

A fost o zi plină și oboseala nu și-a avut locul aici! Am avut parte de oameni frumoși, am cunoscut-o pe Iasmina de la Literatura pe Tocuri, proiect din care am făcut parte și mă mândresc că sunt parte dine chip! Am cunoscut-o și pe Ioana Radu, pe care sincer, abia așteptam să o văd! Am cunoscut-o pe Raluca Brezniceanu, olteanca neobosită, și am văzut atât, atât de multă lume. Poate că nu-s eu la curent cu toți, dar cine mă interesa… știți cum e, i-am cunoscut! E plăcut să asociezi un chip paginilor scrise pe care le citești.

Prima sesiune a fost tare interesantă, ziua debutând cu Andreea Bădală, creatoarea brandului Murmur. O femeie deosebită, neobosită, care știe ce vrea și a recunoscut că a greșit enorm, dar că deși pare un clișeu, din greșeli înveți! Selly e un tip despre care nu am auzit până acum (Geez, în ce lume trăiesc?), am aflat că e youtuber și toată lumea îl adoră. Mmmm… nu știu ce să zic. Poate fac parte din acei oameni reticenți. Habar nu am. Cert e că pentru mine, telefonul la copii ar trebui interzis. Nu știu, sunt de modă mai veche probabil.

Pavel Bartoș s-a deschis în fața noastră și a povestit despre viața lui, despre cum s-a înscris la facultate, despre faptul că nu a fost ușor, dar dacă vrei, poți. Mi-a plăcut răspunsul lui la întrebarea ”Ce sfat i-ai da lui Pavel Bartoș de la 16 ani?” El a răspuns că e rezultatul tuturor alegerilor de la acea vârstă, așa că nu ar schimba absolut nimic. El nu ar fi el dacă nu ar fi luat anumite decizii la un moment dat. Foarte fain spus!

În a doua parte a zilei am decis să intru la Campofrio Stage și să îi ascult pe Răzvan Exarhu, Bogdan Naumovici, Raul Gheba, adică oamenii serioși. Poza cu Exarhu o s-o pun la loc de cinste, cred că fac tablou din ea! Ce pot să zic, îl ador pe omul ăsta!

Oameni frumoși, prietenii magice!

Poze cu baloane! Decorul creat de HP a fost cel mai fain și m-am jucat ceva cu baloanele! Mă bucur că am cunoscut-o pe Ruxandra, am simțit un suflet pereche în ea, ne completam gândurile și ideile. M-am simțit ca și cum aș fi cunoscut-o de o viața și acum doar ne întâlneam după ce nu ne-am văzut de ieri. Ce-mi place când cunosc oameni așa frumoși! Sper să ne revedem cât de curând!

Aici este goodie bag-ul primit la eveniment, unde bateria externă de la Vodafone m-a salvat! Când am venit am avut telefon pe Waze tot dumul și nu l-am pus deloc la încărcat. Așa că am avut rezervă până seara. Și ca să închei ziua, ne hotărâsem să rămânem în București peste noapte, așa cum v-am zis și la începutul articolului. Am sunat când s-a terminat a treia sesiune, dar nu ne-a mai răspuns nimeni… După vreo 10 apeluri am intrat pe internet să văd dacă nu mai e niciun număr alternativ, dar am primit mail cu mesaj că rezervarea a fost anulată din cauza unei inundații. Mi s-a părut de prost gustu faptul că nu ni s-a răspuns la telefon și nu am fost anunțate mai din timp. Urât gest! Comunicare defectuoasă, nu mi-aș mai dori să trec prin asta. Așa că din nervii și din oboseala care se acumulaseră, am decis să ne întoarcem acasă.

Cam atât despre Webstock 2019, un eveniment tare fain, de socializare și informații. Îmi pare bine că am ajuns și mai mult ca sigur nu voi rata nicio ediție de acum încolo! Cred că am avut ce învăța și chiar mă bucur că am întâlnit și oamenii din spatele blogurilor!
PS: Să mă laud – am ajuns și la TV cu ocazia asta! 😀

Comments

Ioana Margineanu
9 octombrie 2019 at 11:46

Ma gandesc si eu sa particip. Ma bucur ca ne-ai spus cum a fost, sa imi fac curaj,Bianca
9 octombrie 2019 at 12:55

A fost foarte frumos!9 octombrie 2019 at 13:50

Imi pare rau ca nu am ajuns la webstock, tare mi-ar fi placut să va vad si pe voi.Golumbu Raluca
9 octombrie 2019 at 14:40

Wow, într-adevăr un eveniment super interesantValeria Chertes
9 octombrie 2019 at 17:21

Un eveniment foarte frumos,mă bucur pentru tine.9 octombrie 2019 at 20:12

Ma bucur si eu ca te-am cunoscut cu aceasta ocazie si off-line si-mi pare rau ca nu am apucat sa vorbim mai mult. De privit v-am privit pe tine si pe Sabina toata ziua, ca doar am stat in spatele vostru :))9 octombrie 2019 at 21:59

Cu Pavel Bartoș mi-aș dori și eu sa fac o poza. Pare ca a fost un eveniment super fain.10 octombrie 2019 at 00:27

Un eveniment frumos si se vede ca te-ai simtit bine acolo. In toate fotografiile radiezi!10 octombrie 2019 at 10:05

Ma bucur ca ai ajuns la Webstock si sunt sigura ca la anul va fi mai bine. Poate ne vedem acolo. Sunt curioasa: de unde ai luat cazarea, de pe Booking? Si mai am o intrebare: Ai vazut cumva daca erau si copii la eveniment? Ca nu prea as vrea sa-l las pe al meu acasa. 🙂    GabytzaRock
    11 octombrie 2019 at 11:41

    da, de pe booking era cazarea….sincer, am vazut chiar si vreo 2 bebelini la eveniment! al tau e si mare, deci sigur poti sa vii cu el12 octombrie 2019 at 11:40

Anul trecut am fost si eu la Webstock si mi-a placut enorm. Pentru cei din Bucuresti este foarte usor. Si mie mi-a fost un pic greut, dar a meritat14 octombrie 2019 at 18:34

Foarte frumos si interesant ! Felicitari!Gabriela Balasa Matei
14 octombrie 2019 at 18:46

Cred ca a fost un eveniment important si interesant! Felicitari pentru participare!Dănilă Ioana
14 octombrie 2019 at 19:17

Un eveniment minunat.🤗🤗Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *