Ziua bună tuturor! Alimentația este un factor important de zi cu zi. Trebuie să fim conștienți de nevoile noastre și să consumăm micronutrienți din toate categoriile. Nu putem trăi doar cu cabohidrați, așa cum nu putem trăi doar cu fibre și proteine. Însă putem ajusta ceea ce mâncăm astfel încât să luăm tot ce avem nevoie. Dacă facem sport sau vrem să creștem masa musculară, avem nevoie de un aport mai mare de proteine. Iar ca să obținem acest lucru mai ușor, cei de la Herbalife ne-au venit în ajutor cu Protein Bake Mix, un amestec pentru gustări dulci sau sărate, dar mai hrănitoare și mai sănătoase.

Care sunt avantajele acestui mix?

– are aromă neutră

– nu conține zahăr adăugat

– conține fibre și este bogat în proteine

– este conceput special pentru coacere

– este potrivit pentru vegetarieni

– nu conține gluten, coloranți, arome sau îndulcitori

Este mult mai simplu să îl folosești pentru gustările tale, dat fiind faptul că are în componență făină de ovăz, zer și agenți de creștere, ce ajută la obținerea unor produse mai pufoase și mai sănătoase. Eu am făcut cu el clătite americane, doar din lapte vegetal si acest mix. Am adăugat toppingul dorit și au fost delicioase pentru o gustare rapidă.

Pe site-ul celor de la Herbalife găsiți și mai multe rețete dulci sau sărate, însă unele din ele implică utilizarea și altor produse din gama lor. Încă mă gândesc cum să dozez acest amestec pentru a onține și aluaturi. Nu încercați să faceți clătite simple doar cu el, nu merge. Am încercat eu și nu au ieșit. Dar în schimb, voi improviza un pic pentru a face acele mini-pizza pe care le-am mai văzut în social media. Nu de alta, dar cred că pizza is life și mai ales dacă găsim versiuni mai sănătoase, merită!

Este foarte important să consumi suficiente proteine, suficiente grăsimi și suficienți carbohidrați. Însă e și mai important să ai porporțiile corecte pentru țelul pe care ți l-ai propus. Pentru a slăbi sau a pune masă musculară, proteinele sunt foarte importante, iar Protein Bake Mix e chiar o variantă foarte ușoară de a integra acești nutrienți în alimentația ta!

7 Replies to “Cum adaugi mai multe proteine la dieta ta?

  1. Eu nu prea pot sa iau nici un fel de suplimente alimentare, in schimb al meu e mare fan proteine din mazare. 🙂 Mie mixul asta mi se pare foarte interesant, fiindca imi plac clatitele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *