Știți revistele acelea cu tot felul de evenimente gen Zile și Nopți? Se distribuiau înainte prin restaurante, dar în ultima vreme nu prea le-am mai văzut. Și chiar îmi pare rău de ele, pentru că așa aflam ce se mai întâmplă prin oraș, ce film nou rulează sau ce local e proaspăt deschis. Totuși, dacă stai în Capitală, ai zi de zi ceva de văzut și de vizitat. Tocmai de aceea, un portal pentru București e menit să te țină la curent cu absolut toate noutățile, dar și cu cele mai recomandate locuri.

Și tocmai pentru că vorbim de un oraș foarte mare, cu milioane de oameni și milioane de firme, e musai să știi unde să te duci pentru a beneficia de cele mai bune servicii. Atunci când ai nevoie să cauți firme București, te-ar ajuta enorm o organizare eficientă. Adică să fie totul structurat în funcție de domeniul de activitate cel puțin. Îmi place că utilizatorii portalului pot lăsa și comentarii, iar așa știu sigur că nu voi nimeri într-un loc neplăcut.

Am căutat o ceainărie ok și am observat că toate sunt firme verificate, nu anonime sau rău famate. Portalul București 365 nu se referă doar la restaurante și pub-uri, ci și la firme de construcții sau de imobiliare. Multitudinea informațiilor m-a ajutat să iau cea mai bună decizie. Și chiar dacă nu stau în Capitală, atunci când prietenii mei au avut nevoie de ajutor cu mutatul, tot eu am știut exact unde să-i îndrum. Uite-așa câștigi admirația celor dragi, dacă mai e nevoie!

Să nu mai spun de telefoanele utile în București, cele de la RATB sau Metrorex, pe care nu le găsești de multe ori peste tot. În afară de numărul unic 112, restul nu sunt afișate, așa că un simplu click te ajută cu informații prețioase. Așa că tot internetul nostru cel de toate zilele ne scoate din încurcătură. Dar e bine să știi unde le găsești pe toate, ca să nu mai pierzi timpul.

Când stai într-un oraș atât de mare, clar te încânți la orice loc nou deschis. Dar ca să nu te păcălești, nu te du la pomul lăudat, ci la pomul verificat și share-uit pe portalul București 365!

2 Replies to “Cum afli ce e nou în București?

  1. si eu urmaresc site-ul asta si mai e un grup pe Facebook in care sunt postate mereu evenimentele din Bucuresti, atata cele cu participare gratuita, cat si cele cu plata. Mai ratez chestii, dar mult mai rar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *