Încă o zi, încă o săptămână. Hello, girls! Vă povesteam parcă săptămâna trecută despre voucherele primite la Summer Orkestra. Uite-așa m-am făcut eu cu o voucher de 300 lei la Lensa, pentru ochelari de soare și lentile colorate. Cum mi-am dorit lentile de muuuuuult timp, am zis că asta e ocazia! D-aia am și tras atât de tare să câștig la campania asta.
Lucrurile au decurs relativ simplu după primirea voucherului. Am stabilit cu coechipierul că eu îmi iau lentile, iar el ochelari de soare. Să mai aud eu că nu-l iubesc…nah! Intrat pe site, văzut, plăcut, comandat. Pe lângă lentile și ochelari, am pus în coș și o soluție de păstrat lentilele, cu suportul aferent, care știam că nu intră în valoarea voucherului și costa cam 22 lei. Cu ea, mă încadram la fix în 300 lei, cât aveam eu disponibil, dar îmi arăta și-n pagina de comandă că se plătește separat.
A doua zi mă sună o doamnă de la Lensa, pentru că ochelarii nu erau disponibili, că trebuie să mai aștept, să vorbească cu furnizorul, să vadă când se alimentează stocul. Ok, nicio problemă, așteptăm. La două-trei ore după, mă sună iar, că acel model nu se mai aduce, că e varianta pe negru și pe nu mai știu ce culoare. Stimabilul a ales negru, și a doua zi m-am și trezit cu coletul acasă. Impropriu zis acasă, că domnii de la Fan Curier sunt sub orice critică și dacă nu te găsesc, trebuie să te duci la sediu, nu au bunăvoința de a te ajuta, de a se întâlni cu tine în oraș, în altă parte, pe traseul lor, să vină ambelor părți ușor… Menționez că sediul Fan Curier este la ieșirea din oraș, într-un loc uitat de lume, faci mai bine de juma de oră până acolo. După o sută de mii de nervi (decât să mai răspund curierilor de la Fan la telefon, cel puțin celui din zona mea, care e atât de grețos că nu poate călca pe stradă, mai bine mă duc până la sediu și pierd o oră din viață pe drum!), am intrat și-n posesia comenzii. Finally! A nu se înțelege greșit! Oamenii de la Lensa nu au nicio vină, ei au fost prompți, incidentele vin din partea firmei de curierat.
Bun! Trecând peste, am desfăcut pachetul în mijlocul străzii, cât așteptam autobuzul, așa eram de curioși. Ochelarii de soare Polaroid pot spune că-s foarte, foarte faini. Vin în cutiuța lor de protecție, cu laveta de șters… Iar calitatea e ireproșabilă. Se vede diferența între o pereche de ochelari de soare la 20 lei și unii la 200. N-am ce să zic!

Ochelarii ca ochelarii, ca el și i-a pus pe ochi repede, dar eu cu lentilele mele… a trebuit să mai aștept ceva. Și tare greu a fost prima oară! Să mă fi văzut ce trăgeam de bieții mei ochișori :)) Râdeați cu lacrimi! dacă nu știam să le pun… dar m-am învățat! Și am primit doar complimente, toată lumea mi-a zis că-mi stă mai bine cu ochii albaștri, de ce nu m-a făcut mama așa?Apoi eu știu de ce…
Inițial am vrut lentile negre, dar apoi am zis că dacă tot fac o schimbare, s-o fac cu totul! Lentilele sunt trimestriale, sunt bune pentru 90 utilizări, eu abia le-am purtat de 6-7ori, deci mai am ceva. Surpriza plăcută a fost că Lensa a inclus și soluția de întreținere a lentilelor în valoarea voucherului, transportul a fost plătit de ei, așa că n-am mai dat niciun bănuț.
Iată cum arăt eu cu frumoasele mele achiziții:

                                                      Lentile vs. ochii mei “naturali” 😀

Și cum arată iubitul, care în ultima vreme vrea să fie prezent pe blog din ce în ce mai des 😀

Ce ziceţi, cu ochii albaştri sau “naturali”? 😀

2 Replies to “Cum îmi stă cu ochii albaștri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *