Ziua bună, oameni frumoși! V-a fost dor de mine??? Oficial, am revenit pe baricade! Și de azi promit să fac tot posibilul să fiu din ce în ce mai prezentă pe blog. Nu cred că voi păstra ritmul din trecut și postările zilnice, însă de cel puțin 4 ori pe săptămână am în plan să apară articole. Azi vreau să vă povestesc despre ultimele produse Apidava pe care le-am primit, o cremă de corp și una anticelulitică. Târziu, știu, și îmi cer scuze pe această cale, dar timpul nu mi-a permis. Totuși, am reușit să le testez, așa că revin cu câteva păreri. Mai bine mai târziu decât niciodată! Așadar, azi e vorba de cum ne îngrijim corpul și ce așteptări trebuie să avem de la anumite tipuri de produse.

Cele două tipuri de cremă vin ambele în borcănele din plastic rezistent de 200 de grame de culoare albă. Mirosul a fost primul pe care l-am recunoscut, similar cu al celorlalte produse din gama Apidava. Ambele produse au venit țiplate, fapt ce denotă un mare respect și o deosebită grijă și atenție. Well done! Haideți să le luăm pe rând și să vorbim despre ele, mai ales că în perioada asta, la căldura de afară, corpul are nevoie de îngrijire suplimentară.

Cremă hidratantă de corp cu unt de shea, miere, ceară și propolis

Crema de corp are un miros pe care eu l-am asemănat cu cel al măștii din aceeași gamă. Ușor dulceag, bate spre propolis și nu este deranjant absolut deloc. Are o culoare roz-portocaliu pal și o textură onctouasă. Cu toate acestea, nu intră în piele greu. Ba din contră. Și partea frumoasă e că hidratarea se simte din prima clipă. Nu lasă peliculă grasă, iar catifelarea se menține timp îndelungat. Nu este rezistentă la apă, nu are factor de protecție. Pur și simplu merge folosită ori în fiecare seară, ori după plajă, când corpul tânjește, fiind o cremă ce hidratează profund.

Cremă anticelulitică cu unt de shea, propolis, miere, ceară și ulei esențial de pin

Cremele anticelulitice sunt probabil printre cele mai mari speranțe ale doamnelor. Eu vă zic din start…nu mai credeți în minuni! Celulita nu se dă jos cu o simplă cremă! Crema ajută, dar nu elimină problema de una singură. Dacă combinăm alimentația cu sportul și cu crema specializată, da, atunci putem vorbi de o diminuare a celulitei. Dacă nu face nimic, ci doar masăm cu o cremă și așteptăm să treacă… o să vă dezamăgesc. Nu e chiar așa!

Are o culoare apropiată de crema de corp, la fel și a textură. Doar ca miros se diferențiază, simțindu-se aroma de rășinos. În rest, sunt similare. Ca și efect, mă repet, singură nu face minuni. Așa că nu vă așteptați să vă dați de 2-3 ori și să aveți picioare de revistă. E musai obligatoriu să vă țineți de treabă o perioadă mai lungă, pentru ca efectele să fie vizibile. Deci da, combinată, o recomand. Singură, nicidecum! Știu că e un clișeu, dar cam așa stă treaba.

Am folosit destul de multe din produsele Apidava și am fost extrem de încântată de ele. De la miere la creme și măști, toate au avut efect și m-au mulțumit. Unde mai pui că și prețurile lor sunt accesibile, astfel că merită din plin! Voi ați încercat produsele lor? Ce impresie v-au lăsat?

4 Replies to “Cum ne îngrijim corect corpul pe perioada verii?

  1. Bunaa!!!Yoiii ce m.am amuzat cand ne.ai scris ca sa nu avem asteptari mari daca noi ne dam doar cu crema si vrem sa avem picioare sau abdomen de revista!Da,asa e,trebuie o alimentatie buna,sanatoasa si miscare!Cred ca sunt foarte bune produsele lor!

    1. multa lumea are impresia ca daca e crema specializata, gata, e suficient masajul, dar pot manaca fiecare chipsuri si ciocolata, fara sa faca pic de miscare…. nu e asa, oricat ne-am dori noi! ma bucur ca ti-am smuls un zambet, totusi, si ca esti de acord cu mine 😀

  2. sa fiu sincera, la mine o crema anticelulitica nu prea are ce face ca eu am probleme mai grave. Oricum, recunosc ca nici nu prea am incredere in ele, dar ma bucur ca au efect in cazul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *