Dacă acum un an reușeam să ne luăm casa mult visată, deja acum am început ușor-ușor să o îmbunătățim și să ne gândim serios la cum am vrea să arate la final. Anul ăsta am reușit doar să izolăm exteriorul și să punem rulouri, necesare, de altfel, pentru că suntem orientați spre sud, iar vara e o teroare să stai în casă în plină lumină. Pe lângă asta, pentru că stăm la etajul 4, s-a hotărât să se refacă hidroizolația blocului, fapt care nu putea decât să ne bucure, pentru că era o umbră de îndoială. A mai rămas interiorul, dar din el, cred că cea mai mare bătaie de cap o s-o avem cu baia și bucătăria, întrucât am câteva idei, dar nu știu cum stau cu spațiul.

Sunt sigură că voi opta pentru gresie și faianță baie în nuanțe mai neobișnuite, nu vreau clasicul albastru. Mai repede aș alege o combinație de alb și negru, așa am în plan și pentru sufragerie. În plus, mi-aș dori mai multe dulăpioare, ca să-mi pot depozita tot ce vreau acolo. În locul clasicei chiuvete aș vrea un lavoar, pentru că îi dă un aer mai interesant și schimbă total aspectul. Totuși, eu sunt convinsă că totul pleacă de la faianță, pentru că ea este cea care dă tonul. Tocmai de asta, cred că faianța decorativă e cea mai potrivită, întrucât are un design modern.

Poți să cauți pe site modele de faianță, vei găsi o mulțime și unele din ele chiar nu sunt în magazinele fizice. În plus, livrarea e rapidă, nu mai stai să cari tu pachetele, iar costurile nu sunt mari, dacă urmărești promoțiile, s-ar putea să ai surprize plăcute. În plus, pe acest site ți se oferă și consultanță, montaj, ai posibilitatea de a realiza proiecte tehnice, pentru a vedea exact cum ar arăta ceea ce visezi tu. Eu sunt ferm convinsă că baia mea chiar ar fi de vis!

De foarte multe ori, primul pas este să visezi! Apoi, ușor-ușor, cu ceva ambiție și economie, poți să-ți îndeplinești dorințele. Așa îmi place să cred și deja vizualizez baia mea, de fapt, întreaga casă!

2 Replies to “Cum mi-aș dori să arate baia mea

  1. eu as vrea o baie in degrade – nuante de albastru. La restul detaliilor nici nu m-am gandit. pentru mine e mai importanta culoarea, se pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *