Postul s-a terminat de mult, deci sezonul nunților e în plină floare! Îmi aduc aminte cu drag de anul trecut, când eram pe ultima sută de metri și nu știam ce să facem mai întâi. Eram atât de entuziasmați și fericiți, că totul părea tare ușor. E destul de complicat să organizezi o nuntă, și de unul singur, dar sunt mândră de noi c-am reușit. Și chiar a ieșit ceva tare frumos! La noi nu a fost decât tineret, dar am văzut nunți cu multe persoane de vârsta a doua, și la unii chiar aveam ceva de reproșat în ceea ce privește ținuta.

În primul rând, cred că doar mireasa are dreptul de a purta alb. E nunta ei, trebuie să fie în centrul atenției. Albul îi este dedicat. Acum serios, sigur găsiți și alte culori în garderobă. Măcar o culoare pastel, un bleu, un roz… Și mai mult decât atât: fetelor, NU în ținute indecente! Fără prea multă piele la vedere, nu cu decolteu până la buric! Rochii frumoase, pline, care să vă acopere – nu până în gât, dar nici cu totul expus. Găsiți rochii de seară de toate formele, genurile, culorile, și lungi, și scurte, doar să căutați. Și sunt pentru toate buzunarele!

Dacă mireasa e adepta mai multor domnișoare de onoare, ar fi frumos ca ele să se asorteze la rochițe. Măcar aceeași nuanță, dacă nu și același croi. Pe de-o parte, e de înțeles, nu toate avem aceeași constituție, deci nu ni se potrivește același tip de rochie. Dar ceva mai lejer, rochițe lungi din voal, de culori deschise, în funcție și de tema evenimentului… se găsesc!

Pentru mame, soacre, și alte persoane importante din neam, vă propun să lăsați acasă clasicul costum din două piese. Hai să încercăm o rochie lungă, de seară, accesorizată frumos. Dacă știți să alegeți modelul care vă avantajează, veți străluci! Indiferent că e o nuntă mare sau una mai restrânsă, contează enorm cum ne îmbrăcăm. Fără alb, fără indecență, fără costume clasice. Îndrăzniți să ieșiți din anonimat!

E mai complicat la început, până ne obișnuim cu noul stil, dar e bine să ne formăm așa și să adoptăm ținute elegante și lejere în orice situație! Voi ce ținute alegeți la o nuntă?

2 Replies to “Cum ne îmbrăcăm la nuntă?

  1. anul asta am scapat pentru ca nu am nicio nunta si nu trebuie sa investesc in rochie noua. Am decis sa abordez o tinuta mai lejera la un botez in familie, o sa port un pantalon elegant si o bluza si m-am scos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *