Ziua bună, oameni faini. Știu, toți vă întrebați când vine vara. Probabil că și la voi e aceeași vreme de la mine, cu ploaie, picături care parcă nu se mai opresc, nori negri și niciun chef de nimic. Ieri a fost groaznic, azi, de bine, de rău, măcar nu mai plouă non-stop. Deși văd că anunță ploaie pe după-amiază. Sper să se înșele. Nu de alta, dar deja e jumătatea lunii iunie, și nu am prea văzut soarele sezonul ăsta. Tot albă ca brânza sunt, nu că aș fi eu cea mai mare fană plajă, însă totuși. Mă prindea și pe mine ceva-ceva. Totuși, am o soluție, pe lângă celebrul solar (pe care eu nu-l frecventez) și cunoscutele autobronzante. O soluție mai rapidă și mai sigură, dar și cu efect imediat și vizibil. Este vorba de spray-ul pentru picioare Sally Hensen.

Vine în varianta spray de 75 ml și în trei nuanțe – Light Glow, Medium Glow și Tan Glow. Eu am ales Medium Glow, nu știam cum e, de fapt, și am zis să nu mă duc în zona cea mai închisă din prima. Deși cred că o să iau mai multe recipiente data viitoare! Dacă și voi aveți problema mea – piele foarte deschisă, atunci e o soluție imediată și practică. Tenul meu este alb complet, pe mâini și pe față mă mai prinde un pic soarele și mai capătă o culoare, însă picioarele de obicei rămân albe. Brânză. La plajă e complicat, ajung rar, și în plus, dacă pun spf, nu mă bronzez, dacă nu pun, ma ard. Pielea se înroșește, se închide foarte puțin, apoi gata. Aia e tot. Poate doar la mare vreo săptămână să par și eu bronzată, însă nu am escapade de genul.

Soluția? Spray cu efect de bronz!

De obicei folosesc autobronzantul de la Ziaja, însă anul ăsta nu am început din timp. Dar de acum promit să îl folosesc, că am nevoie. Plaja nu cred că o văd prea curând. Dar pe picioare, e mai simplu să aplic acest spray de la Sally Hensen. Pur și simplu pulverizezi pe piele și întinzi foarte bine. Cele mai bune rezultate se obțin cu mânușa de autobronzant. Merge și cu palmele, însă trebuie să te speli după. Oricum, se ia cu apă și săpun.

Are o textură ușor apoasă când ajunge pe piele, dar se usucă repede, așa că cel mai bine e să aplicați puțin, uniformizați, apoi continuați operațiunea. Nu e ok dacă se usucă, se întinde foarte greu și rămâneți cu pete. În altă ordine de idei, dacă e aplicat corect, nu rămân pete, iar pielea nu arată ca și cum ai fi aplicat autobronzantul aiurea. Adică nu are acele pete gen jeg. Scuze, dar fix așa arată.

Diferența se vede foarte repede. Deși scrie pe el că e waterproof, nu m-aș baza pe asta. Nu de alta, dar și când intri în duș, la contactul cu apa se scurge culoarea. Deci da, se cam ia. Cu apă și săpun se curăță complet. Dar mi-e să nu lase urme gen dacă transpiri. Dar trebuie să recunosc, pentru o plimbare, pur și simplu, dă tare bine! Efectiv, picioarele arată minunat. Și chiar se simt hidratate și catifelate. Nu știu cât stimulează microcirculația, dar eu zic că merită din plin. O să încerc și varianta Tan Glow, să vedem diferența.

E foarte greu să obții un bronz uniform, tind să cred că asta se poate doar la solar. Dar pentru cine nu vrea să își facă pielea praf, aceste creme sau spray-uri sunt soluția la îndemână. Teoretic, bronzul înseamnă o leziune a pielii și amenință cu scăderea fermității și apariția petelor. Însă e mai simplu așa și mai sănătos. Astfel că de acum încolo, în mod cert nu îmi va lipsi acest spray de la Sally Hensen! Voi ați folosit ceva de genul până acum?

16 Replies to “Cum să obții un bronz uniform fără efort !

  1. Până in prezent nu am folosit autobronzant ,darcam m-ar tenta șipe mine pe viitor .Se vede imediat diferența și chiar îmi place .

  2. Da, este o soluție pentru un bronz rapid. Însă dacă nu e rezistent la apa ei nu l-as alege. Și să transpiri și poate începe să curgă … 😁 Bine ca mi-ai zis de el…

  3. Eu am folosit un sprqay de la Bioderma care mi-a placut cum se vedea pe piele si nu lasa nici el pete doar ca mi se parea cam scump. Am incercat o spuma de la ST. Moriz care parca a rezistat mai bine si a fost mai ok ca si pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *