Iată că a venit și momentul să îți organizezi nunta de vis! V-ați văzut, v-ați plăcut, te-a cerut, ai acceptat. Ce e de făcut acum? De unde să începi și unde să termini? De ce să te apuci prima dată? Adevărul e că multe cupluri apelează la o firmă de organizări evenimente pentru a nu-și bate capul cu toate cele pentru ziua cea mare, dar sincer vorbind, unde mai e farmecul? Eu am avut norocul să organizez totul singură și pot spune că a fost mai bine așa. Da, poate că uneori aș fi avut nevoie de o idee sau părere în plus, dar zic că a ieșit totul ok, așa că nu mă pot plânge! Ce e de făcut pentru o nuntă de vis?

1.Localul și biserica

În primul și-n primul rând, stabiliți data, căutați localul și alegeți biserica. Dați avans, fiți siguri că aveți locul rezervat în ziua aleasă. Și faceți asta din timp, pentru că localurile sunt cele care se arvunesc primele și în general nu găsiți de pe o zi pe alta. Ba mai degrabă trebuie să fiți pregătiți să faceți nunta cam peste un an. Cu biserica e mai ușor, acolo nu stați decât o oră, dar aveți grijă să vă încadrați și cu cununia civilă.

2. Verighetele

Dacă aveți de gând să le faceți la bijutier din aurul strâns în familie, luați-vă un avans considerabil. Țineți cont că e posibil să fie prea mari/mici, prea late, prea înguste, sau pur și simplu să dea rău. Nu e mai simplu să cumpărați verighete ieftine și cu modele unicat? La Rosa vă oferă colecții inedite, posibilitatea de a le grava, de a le personaliza sau de a alege dintr-o multitudine de modele. Totul pentru ca voi să aveți cele mai frumoase verighete în ziua cea mare!

3. Flori, invitații, mărturii

Pe ele le puteți lăsa în ultimele luni, nu e chiar așa mare grabă, doar invitațiile trebuie să fie gata în timp util, pentru a le oferi cu 1-2 luni înainte de eveniment și pentru a primi confirmare.

4. Rochia și costumul

Acestea pot fi luate și-n perioada dinainte de nuntă, dacă găsiți modelul și mărimea potrivită. Dacă nu, și ajustările să știți că durează destul de mult!

Nu vă rămâne decât să trageți aer în piept, să vă apucați de făcut liste și să vă doriți să nu treacă repede. Deși, de cele mai multe ori, cam așa se întâmplă Te pregătești luni întregi pentru o zi care trece ca-n vis. Dar totul e să iasă bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *