De multe ori am stat și m-am gândit cam ce aș vrea eu să mai schimb în casă. Bineînțeles, bugetul și timpul sunt doi factori extrem de importanți pe care îi iau în calcul, în această ordine. Aș vrea să fac din casa mea un cămin, un loc în care totul să fie organizat, la locul lui, să am tot ce îmi trebuie și să zic ”Da, asta e casa visurilor mele!” Dar, logic, m-am trezit în loc de casă cu un apartament, așa că nu îmi mai rămâne decât să visez. Adevărul e că mi-ar plăcea să mă trezesc pe la 40 de ani cu un teren și să mă apuc pe construit. Nu eu, propriu-zis, că nu am cunoștințele necesare. Chiar dacă am la dispoziție materialele, fier beton, plasă, ciment și alte câteva chestii necesare, nu am abilitățile pentru așa ceva.

Mi-aș dori o casă pe un nivel, mă gândesc serios la anii ce vor urma și la faptul că-n momentul ăsta stau la etajul 4. Credeți voi că vom mai fi capabili să urcăm atâta? Mnea… mai bine gândesc eu în perspectivă! Nu aș vrea decât vreo 3-4 camere, cel mult, pentru că nici ce e mare nu e bun. În schimb, mi-aș dori un living și o bucătărie imense. Bucătăria visurilor mele este pur și simplu spațioasă! Pot fi și open space, nu mă supăr. Asta ca să am loc să gătesc, să servesc, să fiu înconjurată de oameni. Chiar dacă sunt în bucătărie și fac ceva bun, să pot fi și cu ei, să nu ratez distracția. Am nevoie de o construcție serioasă, cu arcade și un șemineu superb în living.

Ce materiale aleg la interior? Dar pentru exterior?

Tocmai de asta mă gândesc serios la materiale profi, de cea mai bună calitate, pe care le-am găsit la Fier.online. Indiferent că vorbim de interior sau exterior, de fier beton, plasă sau cuie, trebuie să știți că le găsiți aici.

Și dacă tot am zis de exterior, am nevoie de o curticică spațioasă. NU de alta, dar voi vrea mai mult de un câine! Și tocmai de asta m-am gândit și la un țarc mai mărișor, împrejmuit cu panou bordurat verde, pentru situații de urgență, neprevăzute. Ah, da, și vreau o terasă…cu leagăn, ceva scaune și o masă mare.

Casa visurilor mele e încă în lucru pe hârtie, dar sunt ferm convinsă că la un moment dat se va și materializa. Totul e să îmi dorești asta cu adevărat și atunci sigur voi face tot ce-mi stă în putință.

4 Replies to “Tu cum vezi casa visurilor tale?

  1. casa fara etaj vreau si eu si nici nu visez la ceva foarte mare. Mai degraba imi doresc spatiu in gradina decat in casa, ca in casa cat am atata ocup cu mobila si prostii. Buna ideea cu tarcul in care sa se joace cateii!

  2. Si eu mi-as dori o casa pe un nivel, cu bucatarie si living mare la parter. In stilul american – nu stiu, intotdeauna mi-a placut acest tip de casa. Cel putin, privind din exterior, e misto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *