Ziua bună, oameni faini! Deși afară s-a pornit iar ploaia, cică așa e primăvara. Nu știu ce să mai zic, anotimpurile așa cum le știam noi s-au cam dus, așa că pur și simplu am impresia că e totul dat peste cap. Dar fie ce-o fi, indiferent că e cald sau frig, soare sau ploaie, peste mai puțin de o lună vine Paștele. Și până la urmă sigur se încălzește. Așa că ce știm noi sub numele de ”curățenia de primăvară” e musai obligatorie. Nu de alta, dar schimbăm aerul din casă, se mai luminează, miroase altfel și ne mai debarasăm de lucrurile inutile. De aceea, am câteva tips & tricks pentru voi, pe care le puneți în practică mult mai ușor folosind produse Asevi!

1. Triază hainele în funcție de anotimp

Fie că le pui în alt dulap, pe alt raft, le bagi în saci și îi duci în pod etc, hainele din sezonul rece trebuie să fie curate și parfumate când le strângi. Nu de alta, dar când vine iar iarna, nu cred că vrei să găsești perechea AIA de pantaloni murdară sau puloverul preferat cu un iz ciudat. Așa că îți recomand detergentul și balsamul Asevi, cu putere mare de curățare și miros plăcut.

Tips : Diluează puțin balsam în apă și pune-l într-o sticlă cu pulverizator. Când vrei să mai schimbi mirosul hainelor, le poți scoate ori la aer, ori pe balcon, pe un umeraș, și le pulverizezi cu puțină soluție parfumată. Le mai și înmoaie țesătura. Merge și pe perdele, schimbă aerul din cameră!

2. Curăța geamurile și plasele

O, da! Asta e o operațiunie care trebuie făcută frecvent, dar nu știu de ce nu o facem. Poate și pentru că la etajul 4 e o plăcere să stai atârnat…. Dar trebuie făcută și asta! Nu de alta, dar lumina intră mai ușor în casă, iar sitele curate înseamnă circulația aerului mai bună. Adică aerisești cum trebuie. Musai obligatoriu folosește pentru geamuri o soluție bună, cum e cea de la Asevi, care nu lasă urme, iar sitele spală-le cum trebuie. Eu le bag în cadă, le clătesc cu apă, dau dero, frec cu peria și clătesc iar. Mă sperii uneori de ce se adună pe ele….

3. Pentru orice miros neplăcut, există odorizantele de cameră

Și nu vorbim aici de clasicele bețișoare sau chestii gen. Nu, vorbesc de odorizantele lichide cu pulverizator, care te ajută în 2 timpi și 3 mișcări! Simți ceva suspect, pulverizezi soluția de primăvară și miroase a flori în casă!

Tips : Poți să îmbibi bucățele de vată în odorizant și să le plasezi în diferite locuri ale casei -baie, bucătărie, pervazul geamului.

4. Menține curățenia

Cum vezi o pată, șterge-o. Cum vezi o scamă, ia-o tu de pe covor. Nu aștepta să se strângă prea multe, dat fiind faptul că timpul nostru e oricum limitat. Curățenia periodică, la câteva zile, ne ajută enorm în cazul curățeniilor generale. Mie îmi place enorm dezinfectantul de baie de la Asevi, pe care îl folosesc frecvent și care mi se pare o alegere excelentă. Pulverizezi, ștergi, ai și curățat, și dezinfectat. Împuști doi iepuri. Dacă nu faci curat în baie, folosește dezinfectantul multisuprafețe.

Tips: Pe site-ul Asevi au apărut câteva produse noi pentru dezinfectare, atât pentru suprafețe, cât și pentru haine. Ca să previi, poți comanda întreaga gamă. Nu uita că ai 15% reducere la comenzi folosind codul PAGINI !!! Un mic ajutor pentru curățenia casei tale!

E simplu să faci curățenie cu produsele potrivite, dar și mai simplu este să o întreții! Nu uita de covoare, de perdele și de saltele, care și ele trebuie curățate! Toate lucrurile mici duc la o casă curată, care miroase a primăvară și e gata de a întâmpina sărbătorile așa cum trebuie. Nu uitați de codul PAGINI și de reducerea de 15%! Ați comandat deja de la ei?

16 Replies to “Curățenia de primăvară – Tips & Tricks

  1. Curatenia de primavara de anul acesta s-a redus la ordine in sifonier si spalat perdelele pe care nu le mai spalasem de… nu mai zic, ca ma fac de ras. In rest, aceeasi curatenie ca de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *