Știu că nu e chiar un subiect pe placul tuturor, foarte puține persoane sunt obsedate de curățenie și fac asta cu drag. Eu o fac pentru că trebuie, recunosc, cel puțin o dată pe săptămână și nu îmi permit să mai amân pentru că nu mai e același lucru ca atunci când nu ai câine. O dată ce a apărut Aki, toată lumea s-a dat peste cap. Și nu o spun cu răutate, dar trebuie să avem mai mare grijă, pentru că el aduce majoritatea microbilor din casă. Așa că se impune o frecare mai riguroasă cel puțin a podelelor! La Bucovina Beauty Blogger am primit o sacoșă plină ochi de produse de curățenie de la Sano, pe care în mod normal nu cred că le-aș fi primit cu atâta entuziasm. Dar de data asta chiar am fost încântată!

S-au acoperit nevoile fiecărei camere: Sano Forte pentru cuptor, Sano Anti Kalk pentru baie și obiecte sanitare, Spark pentru bucătărie, Sano Maxima pentru rufe parfumate și Sano Floor Fresh pentru orice tip de podea. Printre ele s-au mai aflat Sanobon și Universal Pads. Să le luăm pe rând, nu?

Sano Forte este ajutorul de nădejde pentru curățarea cuptorului și a grăsimii încăpățânate de pe oale sau aragaz. Eu l-am folosit cu succes în toate ipostazele, are capac de protecție și aveți grijă, că miroase destul de tare. Nu uitați să îl folosiți cu mănuși! Dizolvă repede murdăria și face chiar treabă bună! Sano Spark este un detergent de vase lichid destul de vâscos, care concurează cu alte mărci poate mai scumpe. Recipientul de 1 litru nu e chiar cel mai ergonomic, dar până la urmă i-am găsit loc pe marginea chiuvetei. Cert e că acesta curăță bine și în apă mai puțin caldă.

Sano Anti Kalk l-am folosit atât la baie, cât și la bucătărie, pe chiuvetă. Elimină rugina, piatra sau depunerile de calcar. Și-a făcut treaba, sunt mulțumită! Tot aici încadrez și buretele bun la toate, cum îmi place mie să îi zic! Nu zgârie, merge folosit și pe teflon fără probleme!

Pentru baie, Sanobon a fost o descoperire fericită. De obicei luam seringă din aceea cu gel, dar se termina destul de repede și nici nu mirosea atât de intens. Nu știu ce produs folosisem eu în trecut și mi se pusese pe creier că nu merge folosit genul acesta de agățătoare. Pe naiba! și-ncă ce a mers! Colorează apa, miroase bine, ce să mai cer?

Produsul pentru podele miroase divin! Lasă în urmă aroma sa, care persistă o idee, asta după ce a curățat ce era de curățat. Nu este necesar prea mult produs, depinde cât de multă apă folosiți. Eu îl folosesc pe acesta în paralel cu Sano Floor Plus, anti gândaci, și nu mai am treabă!

Am lăsat la urmă, dar nu pentru că nu mi-a plăcut, ci probabil că mi-a plăcut cel mai mult – balsamul de rufe Maxima Bio. De obicei sunt sceptică atunci când schimb balsamul de rufe pentru că rar găsesc ceva să miroasă bine și să persiste. Cu acesta nu am avut probleme, rufele le usuc în sufragerie, dat fiind faptul că balconul e o extensie a sa, așa că umple toată casa cu un miros foarte plăcut!

Produsele Sano au câștigat un loc binemeritat în casa mea în ceea ce privește curățenia și eliminarea insectelor. Chiar am folosit produsele lor în ultima perioadă și mă bucur că am făcut-o, sunt extrem de încântată de ele! Voi le-ați folosit? Ce părere aveți de ele? Care e cel mai cel?

8 Replies to “Curățenia se face mai ușor atunci când ai produse potrivite

  1. Am folosit si eu cateva produse Sano si, daca nu ma insel, printre produsele de curatenie pe care le am in debara am si unul de la acest brand. Eu am fost multumita de firma asta, drept pentru care o privesc cu ochi buni si mai cumpar din cand in cand ceva de la ei. Pana sa vad acum la tine n-am stiut ca au si balsam de rufe, deci sunt sanse mari sa imi iau si eu pe viitor, ca-mi place sa incerc chestii noi (asa descopar practic preferatele) :D.

    1. eu stiam de basamul de rufe, dar nu-l incercasem. mare greseala! daca o faceam mai demult, nu mai pierdeam atata timp!

  2. Inainte sa descopar sano forte foloseam triumf. E bun si ala, nu zic ca nu, dar mult mai bun si mai rapid e Sano Forte. La aragaz nu mai freci de nebun. Pui, astepti putin si stergi cu buretele.

  3. Nu stiam ca sunt asa de bune…sincer ..eu mai mult folosesc foarte mult alte produse de se fac reclame pe la tv si sunt multumita de ele.. ..produsele de le prezinti tu nu le.am incercat dar niciodata sa nu spui niciodata

    1. in general zic eu ca mai toata lumea se ia dupa reclame… dar e bine sa incercam si altceva, am putea fi uimiti!

  4. Eu am avut doar Sano forte pentru cuptor si am fost multumita, dar am auzit ca sunt foarte bune produsele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *