Hai că am apucat să spăl și eu mașina ieri. Parcă mi-era urât de ea, că ba a stat sub copaci, ba a plouat și s-a cărat în ea noroi, ba ne-am tot fâțâit de colo-colo și s-a umplut de praf. Adevărul e că dacă ar fi doar praf ar fi bine. dar săraca… Mai avea puțin și făcea râme. Uite-așa m-am hotărât s-o spăl, s-o curăț cum știu eu mai bine. Experiența în domeniu mă ajută mult, știu unde să mă uit, ce să caut și cum să curăț. Dar dacă o mașină mică se murdărește atât de mult și atât de repede, vă dați seama cum stă treaba cu cele din mediul industrial?

1290946746_2Industria auto și cea a componentelor merge din ce în ce mai bine, dar și aici e nevoie de curățenie, de atenție și de multă răbdare. Și curățenia nu suportă amânare. Foarte utilizate sunt KLT-urile, acestea fiind niște navete speciale cu care se transportă componentele auto. Credeți că n-au și ele nevoie să fie curățate? Ba da! Dar cum, ținând cont de dimensiuni și de cantități? Nu e ca la mașină, ai dus-o la spălătorie și o iei într-o oră. Pare mai complicat, dar dacă apelezi la cine trebui, totul se rezolvă ușor și repede.

Pentru spălări industriale, a se apela la Transeb LogisticCurăță perfect navetele, KLT-urile, blisterele, tăvi, paleți de orice tip, grație mașinii profesionale pe care o dețin. Aceasta are o capacitate de 500 KLT/uri/oră sau peste 10 000 pe zi, ceea ce înseamnă o cantitate impresionantă, bună pentru procesele industriale importante. Nu atât curăță, cât și igienizează, usucă, ce să mai, proces complet! Dispune atât de un uscător cu aer cald, precum și de unul cu aer rece, în funcție de tipul de ambalaj care trebuie igienizat. Mașina asigură și un proces de clătire prin igienizare la o temperatură de 90 grade Celsius. Compania asigură și transportul de la și către client. Deci nu există bătăi de cap.

Pentru aceste navete industriale nu se poate folosi cârpa obișnuită, la fel cum trebuie să fim conștienți că fiecare produs are un regim special, trebuie dezinfectate, lipsite de bacterii, microbi. Clătirea la 90 de grade distruge cam tot ce ar mai putea fi rămas. Uscarea e și ea un proces important, deoarece, ca și la mașină, atunci este cea mai vulnerabilă perioadă de a atrage praful și murdăria. Iar toată munca ar fi în zadar. Dacă ne spălăm hainele și propriul corp, de ce am fi tentați să credem că alte obiecte n-au nevoie de curățare? De fapt, curățenia e foarte importantă, iar în industrie cu atât mai mult, mai ales în domenii care necesită atenție specială. Așa că dați importanță și acestui lucru. Ce produce trebuie și întreținut!

2 Replies to “Curățenie, curățenie, curățenie! Cu Transeb Logistic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *