Ziua bună, oameni dragi! Mă țin să vă povestesc despre evenimentul Danube Bloggers Meet de când am ajuns acasă. Și iată că fetele au venit, au plecat, s-au întâmplat toate, și a rămas acum munca din spatele camerelor 😀 Dar să nu ne plângem, că a fost tare frumos, s-a întâmplat pe 8 martie, exact înainte de Ziua Femeii, și pot spune că a fost un mod fain de a sărbători. De data asta a fost un eveniment mai aparte, pentru că am avut fete de la Câmpulung Moldovenesc, de la Focșani, de la Ploiești… Tare bine mi-a părut să le revăd pe toate sau să le cunosc! Gazda noastră a fost Gamberetti, care s-a mutat într-o locație nouă, deosebită. Îmi pare că îi șade mult mai bine aici decât în cea veche. Mâncarea a fost genială, băuturile nici nu mai zic!

Organizatoarele Danube Bloggers Meet au fost 4 fete cucuiete, care au făcut o treabă minunată și personal, vreau să le mulțumesc tare mult! A ieșit o întâlnire grozavă, plină de cadouri, cu voie bună! Paula Caraman, Cristina Bărbieru, Cătălina Coman și Ramona Gheorghe, ele au fost ”inculpatele”, așa că MULȚUMIM, fetelor! Mulțumiri se îndreaptă și către Adriana Ivan, care a realizat super afișul evenimentului!

Fete frumoase cu tricouri la asorte!

Au fost câteva ore faine, în care am socializat, ne-am mai pus țara la cale, dar am fost și serioase. Câteodată trebuie! Au fost alături de noi reprezentante ale brandurilor Farmasi și Pellamar, dar și Cătălina Aron, make-up artist! Nu o să vă spun despre cadouri decât că au fost muuuulte, și au avut loc și tombole. Și când e să ai noroc, apăi ai! 😀

Eu am câștigat o ședință de make-up, un pachet de la Confident și un voucher Nomasvello. Mă bucur de fiecare din cadouri și abia aștept să le încerc pe toate! O să vă arăt la timpul potrivit și vouă despre ce e vorba.

Îmi pare rău că au fost doar câteva ore și nu am apucat să stăm mai mult împreună, dar deh… fiecare cu responsabilitățile proprii. Oricum, a fost fain, sper să repetăm figura cât de curând (poate undeva prin vară… :D) Mulțumim foarte mult și sponsorilor, care au fost extrem de numeroși la această ediție – Printado, Beauty One, Drag de quilling,Green Lab, Recipiente Cosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo,Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, Georgescu Oana, TeaTree.

Fetelor, mă bucur că ne-am revăzut! Să fie un început promițător, de durată, sper ca Danube Bloggers Meet să aibă viață luuungă și să fie un eveniment constant și periodic. Let the game begin și  spor la scris!

15 Replies to “Danube Bloggers Meet #1 – povestea continuă!

  1. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Munca in echipa, cu fetele, a dat roade si am reusit s afacem un eveniment frumos. sigur ca vor urma si alte editii 🙂 Sa te bucuri de produse.

  2. Frumos 8 martie!
    Îmi place să văd în listă o parte dintre sponsorii acestui eveniment.
    Contează că a fost frumos și te-ai simțit bine.
    P.S. Îți stă foarte bine cu această culoare la păr!

  3. Un eveniment la care mi-am dorit să particip încă de când am aflat despre el. Foarte reușit și frumos cu atât mai mult cu cât întâlnirea cu atâtea bloggerite cu greu se realizează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *