Ziua bună tuturor! După cum probabil ați văzut în online, duminică am avut evenimentul Danube Bloggers Meet, ediția a 3a. A fost plăcut să ne revedem cu fetele noastre dragi, din jumătate de țară practic. Cătălina s-a mutat la Iași, Adriana a venit și ea de la Câmpulung Moldovenesc, Steluța a ajuns la noi de la Ploiești pentru a doua oară, iar Simona a venit de la Bacău pentru prima dată la Brăila. Ne bucurăm că fetele au fost alături de noi, fie de aici, de aproape, sau de mai departe. A fost o ediție complicată, am văzut reticența multora, dar din punctul meu de vedere, totul e bine când se termină cu bine. Sper că fetele au fost mulțumite și le-a plăcut la noi.

Am organizat Danube Bloggers Meet #3 împreună cu Violeta de la Lucruri interesante și, deși de fiecare dată zic că va fi ultima, cumva mă răzgândesc. De ce zic asta? Pentru că văd că și brandurile acceptă mai greu colaborări și necesită mult mai mult efort din partea noastră. Totuși, avem câțiva oameni care ne-au fost alături necondiționat, așa că țin să le mulțumesc sponsorilor:

Pizzeria Arena, Chilotis, Triodeluxe, Bactology, Editura Niculescu, Cofetăria Regal Cake, Cetaphill, Makeup Revolution, Crime Scene Press, Lolliboni, Imar Skin, Nala, Hair Boutique, Vitamix, Dacia Plant, Infinite love, Expertto Forte, FlorAttitud, Barza, Grande Natura, Hera medical, Farmacia de detergent, Grande dolceria, Profi art, Publisol, Pr Avenue, Hygienium, Nomasvello, Sara Tremo, Brutăria Frontera și Vioris

Am organizat evenimentul la Restaurant Bistro Barrier, pe care l-am descoperit anul trecut și mă bucur că am făcut-o, mie îmi place foarte mult aici. Atmosfera e tare faină, oamenii sunt super, iar mâncarea îmi place la nebunie. Eu am ales burgerul cu somon și mi s-a părut delish! În plus, chiar țin să le mulțumesc, au fost foarte prompți și foarte săritori în ceea ce privește sala în care s-a desfășurat totul. Au fost extrem de amabili! Big like și o să-i recomand peste tot!

Mă bucur tare mult că ne-am întâlnit și am reușit s-o facem și pe asta! Urmează două luni de activitate, de postări și articole. Ne revanșăm pentru generozitatea de care au dat dovadă sponsorii și, ca să continui și ideea Violetei, da, nimic nu e gratis. Facem ceva pentru ce primim. Organizarea e destul de dificilă pentru astfel de evenimente. Una e să începi o colaborare pe cont propriu, alta e munca din spatele unei întâlniri de genul. Înseamnă comunicare, înseamnă o legătură strânsă cu sponsorii, înseamnă materiale livrate la timp. Și da, nu e doar vorba de o poză pur și simplu… înseamna timing, imaginație, decor, lumină și mult timp.

Sper din tot sufletul că povestea va continua și cu a Danube Bloggers Meet #4. Abia s-a terminat a 3a ediție, deci nu mă pot pronunța mai mult. Dar evenimentele de genul mi se par extraordinare, cred că socializarea ne face tare bine și chiar sper să avem parte de mai multe pe viitor!

8 Replies to “Danube Bloggers Meet #3 – fete dragi și voie bună

  1. Mi-ar placea tare mult sa se organizeze si in Bucuresti astfel de evenimente. Chiar daca sunt destule evenimente organizare de branduri, nu este unul de acest fel si aici.

  2. Bineînțeles că am văzut și v-am admirat! Îmi plac tare mult evenimentele voastre! Chiar îmi doresc să fiu parte dintr-un asemenea blogger-meeting. Felicitări, mai ales ție și lui Vyo ca organizatori, și succes pe viitor!

  3. Am vazut pozele de la eveniment si ati fost toate superbe, stralucitoare! Ma bucur atunci cand vad ca se organizeaza astfel de intalniri pentru bloggeri chiar daca sunt prea departe de mine ca sa particip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *