Cu toții știm cât de greu este să ajungi seara acasă după o zi groaznic de solicitantă la muncă și să mai ai și treburi casnice de făcut. Nu o dată s-a întâmplat ca atunci când ajung acasă, pur și simplu să fac duș și să adorm instantaneu. După cum v-am mai zis, programul meu e de la 10 la 22, deci nu prea mai am timp de nimic seara. Totuși, după 12 ore, e destul de obositor și când ajung acasă simt nevoia de o detensionare completă. Și cum în zilele libere nici nu știu de ce să mă apuc mai întâi, m-am gândit de multe ori că ar fi ideal să am un scaun de masaj la mine în apartament. Și ce alegere ar fi mai bună decât scaune masaj Komoder?

Îmi place ideea de scaun de masaj pentru că pot ajunge acasă și să adorm direct în el, în timp ce și mușchii mei au parte de o tratație. Glumesc, desigur, nu mi-aș da patul pe nimic. Deși există riscul ca atunci când stau la tv și urmăresc un film după muncă, să adorm încet-încet.

N-ai cum să nu remarci beneficiile unui fotoliu cu masaj, oricât de tradiționalist ai fi. În primul rând, eu mă uit la Mr. cum reacționează atunci când ajungem în mall sau în Auchan și caută un astfel de scaun. Înțepenește acolo 2-3 minute și parcă se roagă să nu se mai termine. Totuși, dacă scaunul e defect sau e ocupat, ce te faci? Așa, acasă e doar al tău, nu pune nimeni stăpânire pe el. În plus, nu ai nevoie să te deplasezi, nu ai treabă cu vreo ținută… pur și simplu te așezi comod și pornești aparatul. Stai cât vrei, nu ai nevoie să mai bagi un leu să funcționeze.

Pe site-ul Komoder găsești modele noi, cu ultimele tehnologii. Aceste scaune îți masează coloana, picioarele, brațele și umerii, deci au servicii complete, ca să zic așa. Prețurile sunt relativ ok pentru ceea ce oferă și se compensează în timp. Imaginați-vă doar cât ați fi plătit pentru o oră de masaj la un salon.

Voi ce părere aveți? Se merită achiziționarea unui astfel de scaun de masaj?

2 Replies to “De ce aleg un scaun de masaj?

  1. n-am incercat niciodata un fotoliu de masaj dar mi-l imaginez ca pe o pastila minune capabila sa ia orice stresul cu mama, cum ar zice mamaie. Macar 10 minute pe seara, cred ca te transforma in alt om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *