Ziua bună tuturor! Viața noastră este una activă, așa că întotdeauna ținuta noastră trebuie să fie foarte comodă. Personal, optez pentru un stil cât mai lejer, sport sau casual, care să îmi permită să mă desfășor. Deși mai sunt ocazii unde mă îmbrac ceva mai elegant, de obicei, adidașii și blugii sunt la putere! Și asta îmi dă în fiecare zi mai mult spor și dorința de a continua. Tocmai pentru că prefer ținutele lejere, aleg întotdeauna șosete. Nu port dresuri, dat fiind faptul că mi se par destul de incomode. Dar mereu am șosete în picioare. Uneori și noaptea, cu excepția serilor foarte călduroase din miezul verii. În rest, parcă nu îmi pot imagina viața fără șosete! Mai ales atunci când găsești modele faine, colorate și confortabile de șosete scurte la ciserom.ro. De ce să alegi șosete scurte de la ei? Iată câteva motive mai jos!

1. Au o tradiție de peste 90 de ani

Întotdeauna am considerat că dacă oamenii se pricep la ceea ce fac, atunci totul va ține ani buni. Tocmai asta ne-au demonstrat cei de la Ciserom, că se pricep la șosete, dat fiind faptul că fabrica lor din Sebeș este de peste 90 de ani. Lucrul acesta îmi inspiră încredere, mai ales că au la activ mii, zeci de mii, sute de mii, milioane de comenzi, toate duse la capăt cu bine. Iar clienții mulțumiți întotdeauna relevă lucrurile bune pe care sunt capabili oamenii de acolo să le facă.

2. Sunt produse fabricate în România

Asta v-am mai spus-o și o susțin în continuare. E foarte important să ne susținem afacerile locale și națioanel. Tocmai de aceea vă îndemn să alegeți mereu produse românești. Sunt mai bune decât cele de import și în mod cert mai accesibile. Iar dacă uneori vi se par mai scumpe, comparați calitatea. Veți fi uimiți de diferență!

3. Au o gamă variată de produse

Veți găsi la ei și șosete scurte, și medicinale, și 1/2, ba chiar și dresuri pentru copii sau doamne sau seturi cadou gata de a fi oferite și de a bucura pe cineva. Mi-a plăcut foarte mult ideea de a sorta aceste produse în funcție de destinație – femei, bărbați, copii, este mult mai ușor de navigat prin site așa. Găsiți chiar și dresuri lycra sau jambieri, dar aveți și posibilitatea de a cumpăra en-gros, pentru afacerea voastră.

4. Au prețuri accesibile

Vorbim de produse de calitate, așa că sintagma cu ”3 la 10 lei” nu se aplică! Părerea mea e că toate acele chinezisme la prețuri derizorii își reflectă calitatea în momentul primei utilizări. De exemplu, la șosete, veți vedea că cele de calitate bună nu dau iritații și nu cauzează mirosuri neplăcute piciorului. Iar de obicei, materialul e unul premium, de obicei bumbac, amestecat cu alte fibre, pentru elasticitate.

Șosetele de calitate inferioară fac piciorul să transpire și pot cauza iritații sau erupții. Unde mai pui că în general am văzut doar șosete chioare, albe sau negre, lungi. Nici vorbă de șosete colorate, cu modele frumoase, scurte sau gen tălpici, care să te ajute vara sau atunci când porți pantofi joși. Întotdeauna, șosetele Ciserom vor fi net superioare tuturor celor întâlnite. Unde mai pui că rezistă foarte bine fără să vă iasă dgetele pe afară! Și totuși, nu au prețuri exagerate, ci de bun simț.

5. Ai ocazia să oferi cadouri practice

Mi-a plăcut foarte mult pe site-ul lor opțiunea de cutii cadou. Astfel ai posibilitatea să dăruiești ceva util, de care știi că persoana respectivă se va bucura și va folosi. Poate ziceți că exagerez, dar eu sincer, chiar mă bucur atunci când primesc mai degrabă ceva practic decât ceva doar așa, să fie. Iar aceste cutii nu sunt nici scumpe și vor asigura necesarul de șosete al casei pentru o perioadă bună de timp! În plus, vin și în variante de sărbătoare sau cu tematică.

Șosetele Ciserom sunt recunoscute la nivel mondial și apreciate de tot globul. Tocmai de aceea, o bună parte din producția fabricii din Sebeș merge la export. Din producția de 10 milioane de șosete pe an, 30% merg în țări din Europa sau chiar America. E o mare mândrie să poți fi parte din această  proveste de succes și să poți susține oamenii de acolo și cu comanda ta!

Contact:

  • 515800 Sebes, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78
  • TELEFON+40 258 732785 / 732116 / 733287
  • EMAIL

    ciserom@ciserom.ro

6 Replies to “De ce să alegi șosete scurte de la Ciserom?

  1. Super idea cu sosetele, stiam de produsele lor de ceva vreme dar cand cumpar sosete se pare ca aleg drumul ofertelor.
    De la ei luasem in trecut sosete lungi potrivite ptr role, au tinut f f mult timp.
    Nu stiam au optiune de cutie de sosete, merita clar investit , multumesc pt articol, pun pe lista de cumparaturi sosetele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *