Ziua bună tuturor! Astăzi mă adresez în mod special iubitorilor și consumatorilor de cafea. Chiar dacă multă lume o blamează, cafea este o băutură sănătoasă, consumată cu moderație. Asta înseamnă 2-3 cești pe zi, să nu ne suprasolicităm. Mai ales dacă avem probleme cardiace, cu tensiunea, e bine să nu exagerăm. Dar dacă ești ca mine, cu tensiunea sub normal, atunci o cană de cafea e chiar recomandată! Cafeaua este pentru mine un adevărat elixir. Nu mă trezește neapărat sau nu mă ține trează, mai exact, însă îmi place gustul, aroma ei. Sunt îndrăgostită de mirosul cafelei și tocmai de aceea aleg și produse cosmetice care să o conțină, fiind și ele foarte bune pentru piele. Dar astăzi nu este despre partea de beauty, ci despre comoditatea acasă sau la locul de muncă. Astăzi vorbim despre esspresoare de cafea și de ce trebuie să le avem în casă.

1. Te scutesc de timp pierdut

Un esspresor e o adevărată mană cerească! Fie că vorbim de esspresoare manuale, automate sau semi-automate, acestea te scutesc de o mulțime de timp.  Ba vorbind de modelele noi, cu o mulțime de opțiuni, acestea pot fi și programate și te trezești cu cafea proaspătă în fiecare dimineață, exact când te dai jos din pat.

2. Cafeaua e mult mai bună

Una e să iei cafea gata măcinată, una e să iei capsule și cu totul altceva e să ai la îndemână un aparat care îți râșnește cafeaua pe loc și o prepară cu o presiune de 15 bari. Efectiv acela e tot secretul, cafeaua își păstrează toată aroma și din ea este extrasă ce e mai bun! Personal, nu aș mai da espressorul automat pe nimic!

3. Prețul nu e o scuză!

Da, majoritatea esspresoarelor au niște prețuri de te ia amețeala. Dar pune în balanță toate avantajele pe care ți le oferă! Adică nu meriți să ai cafeaua proaspătă în fiecare dimineață la trezire? Nu meriți să ai parte de o cafea minunată, preparată exact așa cum trebuie? Sau oare nu meriți un cappuccino adevărat, cu un strat de spumă de lapte generos? Da, vorbim de esspresoare de cafea, deci înseamnă o investiție, însă există o varietate atât de mare, încât poți găsi și modele mai accesibile, fără a trebui să îți sacrifici din plăcere.

Cei de la WebCoffee au îmbinat utilul cu plăcutul și au pus laolaltă cam tot ce ai nevoie pentru bunăstarea ta și a afacerii tale. De la echipamente Horeca și până la produse de băcănie pentru acasă, aici găsești tot ce îți trebuie, la prețuri avantajoase. Da, inclusiv esspresoare, și mai ales, vorbim de mărci profesionale, pe care nu le găsești în magazinele de profil – Gaggia, Jura, etc. Totodată, vorbim de dealer autorizat Jura și Musetti. Fă un studiu de piață și vezi și ofertele, acolo se ascund comori în general!

Tu ai opta pentru esspresoare de cafea? Ce preferi – manual sau automat? Și de ce?

Cei de la WebCoffee te așteaptă să îi contactezi:

Str. Negoiu, nr. 41, București, sector 3

Telefon – 0726 788 555

Cu pasiune începe totul, iar cu profesionalism se sfârșește.

29 Replies to “De ce să alegi esspresoare pentru casa / biroul tău

  1. Și eu mă bucur de o cafea super aromata la expresor. Nu se compara cu cafeaua la ibric, unde doar apeși pe buton și iese minunea. Încă nu am unul care râșnește cafeaua pe loc. Aia e chiar senzațională. Recomand o astfel de achiziție.

  2. N am fost fan cafea pana acum un an și jumătate când soțul a venit acasă cu un expresor. De atunci, nu mai pot trai fără ea…

  3. Si eu sunt mare iubitoare de cafea , o fac la ibric sau la filtru , dar chiar ma gandesc si eu serios sa achizitionez un esspresor bun , am vazut ca are gust mai bun cafeaua facuta la asa aparat , acu” sa vad de care , ca sunt o gramada de modele !!!

  4. Suntem o familie care consumă multă cafea. Întradevăr confortul costă, anul trecut am cumpărat un espressor automat cu râșnița și da se merita sa bei o cafea proaspăt răjnită.

  5. Ai dreptate.Pretul nu este o scuza atata timp cat te bucuri de aroma cafelei preferate. Cred ca le-as prefera pe cele automate pentru a economisi timp si ca voi vizita WebCoffee

  6. Merita investitia, mai ales cand ai copii 😊. Cafeaua este un dar picat din cer. Eu cel putin nu stiu ce m as face fara ea.

  7. Si mie imi place cafeaua. Si un esspresor este absolut necesar, dar inca nu m-am hotarat sa dau atatia bani. Dupa ce renovam, ar trebui unul insa.

  8. Hei,îmi doresc de foarte mult timp un espressor automat de cafea pentru acasă,doar ca nu am reusit până acum să mă mobilizez și să mă hotărăsc asupra unuia!!Poate că iepurașul de Paște îmi va face o surpriză 😉😉!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *