Hello, oameni faini! Deși nu sunt eu marea fană gene sau tot ce ține de chestii de înfrumusețare sau make-up (singurul lucru constant pe care îl fac sunt unghiile cu semipermanentă o dată pe lună), am zis să încerc și extensiile de gene. Nu de alta, dar prietena mea, Gabi, a făcut un curs și s-a apucat de așa ceva, așa că am zis da, de ce nu? Mai văzusem poze, machiaje, arătau bine, așa că am zis să dau o șansă. Nu avea ce să fie rău, nu? Până la urmă, este un ajutor pentru noi, ca și femei, ne scapă de grija rimelului și mai ales, vă zic sincer, vă dă altă alură. Mai feminină, clar! Dar să vă zic cum decurg lucrurile, de fapt, cât e, cum stai, ce faci și tot așa.

Așa arată genele mele fără nimic pe ele

Procedeul e un pic de durată. Adică eu am stat cam 3 ore 45, dar știu că pe parcurs, după ce va face asta constant, se va scurta timpul. Și mai ales, luați în calcul că vorbim de gene fir cu fir, nu de smocuri. E normal să dureze mai mult. Am auzit multe întrebări de ce durează atât mult, dar gândiți-vă că durează pregătirea, durează să pună fiecare genuță în parte, să adere și să le usuce. Plus pozele de final 😀

În momentul de față aflați mai multe detalii de la Gabi, de pe pagina ei de Facebook. Vă recomand să o contactați și să încercați, pentru că nu pierdeți nimic. 50 lei nu este mult, acum are preț promo, doar cu achitarea consumabilelor. Să vă arăt și cum e la final :

Gabi are grijă să vă aleagă genuțele potrivite formei ochilor, a feței, să se încadreze frumos. Dacă vreți ceva mai mare, mai des, se face și asta! Colaborarea e cheia, iar Gabi e foarte deschisă la orice 😀

Cum se întrețin extensiile?

– în fiecare dimineață și seara am o periuță cu care le curăț cu spumă din apă micelară

– de evitat contactul cu apa sau cu alte substanțe (nu înseamnă să nu vă spălați pe față, ci de avut grijă și de evitat contactul prelungit)

– nu aplicați rimel (sunt prea faine oricum)

– la demachiere aveți grijă să nu frecați prea tare, demachiați blând

– nu vă frecați la ochi

Personal, nu am avut niciun fel de problemă, m-am machiat, după cum se observă. Și cu tuș, și cu fard, am grijă la demachiere, și e totul ok. Nu m-am iritat, nu le simt, nu mi se par grele sau incomode. Mă împac extrem de bine cu ele și sunt extrem de încântată. Puteți spune orice, dar aceste ore chiar merită, arăți diferit și tare mă bucur că mai scot și un produs de make-up din rutină cu ocazia asta!

Recomand din plin extensiile de gene și vă recomand din suflet să încercați și voi. Până la urmă, dacă noi nu facem nimic pentru noi și pentru frumusețea noastră, atunci cine? Mai ales că vorbim despre câteva ore pe lună și o sumă modică! Cine e din zona Brăila-Galați sau poate ajunge la Brăila, contactați-o și vedeți ce și cum! Voi ați încercat vreodată extensiile de gene?

13 Replies to “De ce mi-am pus extensii de gene? Se merită?

  1. Eu am gene ok si nu m-am gandit sa-mi pun extensii de gene, poate doar niste gene false la ocazii, desi eu port ochelari si mi-as pune rimelul pe lentile, plus ca uit si ma frec la ochi.

  2. Sunt foarte faine. Eu nu știu dacă as apela la asa ceva, dar îmi place sa vad la alte persoane. Ma machiez foarte colorat și nu as avea timp sa le îngrijesc asa cum trebuie.

  3. Se vad foarte bine si era pacat sa nu le incerci. Te avantajeaza forma si nu sunt exagerate.
    Desi este o necesitate pentru majoritatea, eu n-am fost tentata. Am fost norocoasa si putin rimel face minuni pe genele mele.

    Astept cu interes alte experimente.

  4. Nu stiam toate aceste detalii despre cum se lucreaza cu ele. Arata foarte bine, iar 50 lei a fost un mizilic… Totusi, cum rezista la un dus? Ca de mers la mare cu ele, banuiesc ca nu poate fi vorba…

    1. sa stii ca rezista ok la dus, am facut baie la cap, toate cele. la mare nu am incercat, ce-i drept. dar nu cred ca sunt probleme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *