După cum este bine ştiut, Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Acest lucru este dovedit şi de premiile câştigate în Praga, Luxemburg şi aşa mai departe, care au adus faima acestui studio din Iaşi. Cel mai recent premiu câştigat de Lucky Studio a fost chiar în 2015, când a fost desemnat “Best Emerging Studio”.

1dsp-20160113-shopping-001

Toate aceste premii au făcut în aşa fel încât să atragă cât mai multe fete, pasionate de câştigurile de la acest studio. Cele peste 120 de fete care s-au angajat la studio au venit ştiind că pot să câştige între 300 şi 800 de lei în fiecare zi. Iar Lucky Studio, având atât de multă experienţă în spate, cu premii şi recunoaşteri internaţionale, reuşeşte să aducă mulţumire tuturor acestor fete, care câştigă atât cât li se promite.

Orice fată câştigă negreşit cel puţin 100 de lei din primele zile

Sunt foarte multe fete care nu au experienţă în videochat şi care nu cred că pot câştiga între 300 şi 800 de lei, ca celelalte fete. Însă chiar dacă nu au experienţă, Lucky Studio le oferă training specializat şi le ajută să evolueze.

În tot acest timp, condiţiile de muncă de la studio şi amenajările spectaculos de frumoase de aici le sunt de ajutor acestor fete, care câştigă chiar în primele zile peste 100 de lei.

Lucky-Studio-bani-zilnic

Lucky Studio face în aşa fel încât aceste câştiguri să fie doar o chestiune de câteva zile, deoarece evoluţia este continuă la studio. Astfel că, fetele profitând de training, dar şi de make-up zilnic şi alte servicii, reuşesc să crească foarte repede în câştiguri.

Câştigurile de la Lucky Studio sunt mărite de bonusurile săptămânale

Cea mai interesantă parte de la acest studio este că fetele nu rămân niciodată doar cu câştigurile lor în mână. În semn de mulţumire şi apreciere pentru munca lor, Lucky Studio le oferă tuturor sume între 300 şi 3.000 de lei în fiecare săptămână.

Tot ce trebuie să facă acestea este să îşi dorească să câştige bani mulţi, iar pentru această dorinţă sunt premiate şi din partea studioului cu bonusuri săptămânale.

Totodată, la împlinirea a 30 de zile muncite la studio, fetele îşi primesc bonusul de angajare promis, cu valori între 1.720 de lei şi 38.880, ca o dovadă a seriozităţii.

În concluzie, Lucky Studio s-a remarcat prin corectitudine, legalitate, condiţii optime de muncă şi, mai ales, beneficii financiare unice. Este o adevărată oportunitate pentru o femeie să lucreze la Lucky Studio Iaşi!

Lucky-Strudio-Iasi

14 Replies to “De ce fetele din România optează pentru Lucky Studio Iaşi?

  1. Chiar că este o oportunitate! Pe mine m-aţi ajutat nespus de mult, mai ales că am şi un copil şi aveam nevoie de suport financiar. Aici l-am găsit!

  2. – Scopul acestui studio de videochat este să aducă mulţumire, iar Lucky Studio se bucură atunci când asta se întâmplă

  3. Chiar că este o oportunitate! Pe mine m-aţi ajutat nespus de mult, mai ales că am şi un copil şi aveam nevoie de suport financiar. Aici l-am găsit!

  4. Mie mi-au spus nişte fete că nu este adevărat tot ce se întâmplă la acest studio. Dar au zis că nu au lucrat la Lucky Studio, ci doar ştiu din alte surse. Nu ştiu ce să mai cred…

  5. – Dacă acele fete nu au fost angajate la studio, cu siguranţă nu este adevărat ce ţi s-a spus. Cel mai bine este să vezi tu pe propria ta piele aceste lucruri şi nu te îngrijora, nu vei păţi nimic aici.

  6. Haide, mai! Fetele de aici sunt tratate super! Nu înţeleg de ce lumea are atâtea temeri. Suntem doar femei la studio. De ce să ne temem?

  7. – Într-adevăr, suntem doar femei. Însă fiecare fată merită şansa de a se convinge, tocmai de aceea există interviurile, în care pot să vadă tot ce se întâmplă aici.

  8. – Tot ce trebuie să facă este să fie frumoasă, să zâmbească şi să socializeze. Restul vine de la sine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *