Ziua bună tuturor! Am descoperit fiolele pentru ten acum ceva ani și de atunci încerc să ofer tenului meu câte o cură la o perioadă. Mi-au plăcut foarte mult cele de la Triodeluxe, le-am folosit inițial pe cele cu acid hialuronic și colagen, iar acum, când am avut ocazia să mă întâlnesc din nou cu produsele lor, nu puteam să nu mă îndrept tot spre ele. Adevărul este că cei de la Triodeluxe sunt poate mai cunoscuți pentru produsele pentru păr, însă au și produse pentru ten, corp sau casă. Și le îmbină pe toate cu succes, eu am folosit din toate gamele! Acum, însă, a venit rândul ca pe lângă aceste fiole cu acid hialuronic și colagen, care au primit hăinuțe noi, să le încerc și pe cele cu vitamina C.

De ce am ales tot fiole pentru ten?

Pentru că sunt foarte ușor de folosit, vin în cutiuțe de 7 fiole x 1ml, numai bune de folosit și dimineața, și seara. Ba eu chiar așa le-am folosit, jumătate dimineața, jumătate seara. Se recomandă să le utilizați în 24 de ore din momentul deschiderii, așa că eu m-am încadrat. Sunt foarte simplu de folosit, cele cu vitamina C vin și cu picurător și cu dispozitiv de deschidere a fiolei. Dar eu m-am învățat să le deschid, așa că nu îmi sunt musai necesare.

Pe termen scurt, promit iluminarea și revitalizarea tenului. Pe termen lung, au efect antioxidant, reduc ridurile și iluminează. Pentru mine e exact ce trebuie, folosesc o fiolă cu o fiolă, câte jumătate o dată. Și treaba merge, tenul meu arată mult mai bine! Îmi pare bine că sunt din ce în ce mai multe opțiuni, există și varianta de câte o fiolă, însă cred că la set de 7 sunt mai ok, îți faci o idee mai concretă.

Cât despre apa micelară, cred că e cea mai bună din câte am încercat până acum, nu s-a întâmplat o singură dată să mă usture ochii de la ea. Și curăță excelent! Crema de mâini intră rapid în top, dat fiind faptul că e super hidratantă și ai nevoie doar de puțină pentru a calma senzația de uscăciune.

Personal, produsele Anian de la Triodeluxe mi se par excelente, fie că e vorba de cele pentru păr, corp sau ten. Sunt curioasă, voi ați folosite ceva de la ei?

6 Replies to “De ce să folosești fiole pentru ten?

  1. Eu nu stiam ca au si produse pentru ten, fiindca le-am vazut doar pe cele pentru par, dar ma bucur ca am aflat, pentru ca si eu folosesc fiole pentru ten si apa micelara.

  2. Am încercat si eu fiolele cu vitamina c de la triodelux, alături de o mulțime de produse Anian. Apa micelara mi-a scăpat însă 😂😂

  3. Mă bucur că am descoperit produsele Anian în cadrul evenimentului, mi se par foarte calitative, sunt perfecte pentru ce am eu nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *