Ziua bună tuturor. Într-o lume în care absolut totul se scumpește, cred că nu mai e nevoie să zic că trebuie să încercăm să ne chibzuim foarte bine. Economisim cât putem, dar asta nu înseamnă că mâncăm prost sau mergem pe jos. În ziua de azi, mașina este o necesitate, nu un lux. Pentru mine, mașina înseamnă mijlocul de transport spre muncă, dar și modul în care ajung la magazinele la care am nevoie sau în alte locuri. Pe lângă asta, mașina ne duce în concediu sau ne ajută să ne rezolvăm problemele mai rapid. Tocmai de aceea am grijă de ea și încerc să iau ce este mai bun. Însă în ultima perioadă, oricât aș vrea, pe lângă asigurare și combustibil, nu îmi permit să iau piese originale noi. Așa că am descoperit că și piesele din dezmembrări sunt la fel de ok, dar la prețuri mult mai bune!

1. Piesele din dezmembrări sunt mai ieftine

Da, prețurile nu se compară și chiar merită să dai de două ori mai puțin decât la piesa nouă, mai ales dacă se poate. Bine, asta nu înseamnă să iei o ușă roșie și să o vopsești gri. S-ar putea să te ajungă mai mult. Dar de obicei găsești foarte multe variante apropiate sau fix ce ai tu nevoie, iar prețurile sunt mult mai ok. Te salvează de o cheltuială inutilă.

2. Găsești foarte repede ceea ce cauți

De obicei, așa cum se întâmplă și la dezmembrarisuceava.ro, băieții de acolo știu exact ce au pe stoc, cunosc piesele și mecanica. Așa că te vor ajuta foarte repede și îți vor pune la dispoziție exact ceea ce ai nevoie.

3. Și piesele din dezmembrări au garanție

Da, ați citit bine! Ai 90 de zile pentru motoare și cutii de viteze, și 30 de zile pentru restul pieselor. Deci dacă piesele comandate nu funcționează sau se defectează la scurt timp, beneficiați de partea de garanție. Ceea ce mi se pare de bun simț.

4. Nu mai căuta piese din dezmembrări doar în orașul tău

Acestea se găsesc oriunde, iar dacă în orașul tău nu există piesa dorită de tine, nu dispera. Ia toate dezmembrările la rând din țară și ți se vor expedia piesele de care ai nevoie. La dezmembrări Suceava, piesele se expediază prin curier rapid și vin cu factura în colet.

Dezmebrările auto sunt din ce în ce mai căutate, dat fiind faptul că vrei să dai mai puțin pe piese, dar să iei și ceva de calitate. Așa că mai ales având o mașină mai veche, cum am eu, nu îmi permit să pun pe ea piese care valorează mai mult decât ea. Așa că decid să merg pe varianta ieftin și bun. Voi ați folosit vreodată piese din dezmembrări?

12 Replies to “De ce să folosești piese auto din dezmembrări?

 1. Intr-adevăr, economisim bani și cel mai important, găsim repede piese de care avem nevoie. Si eu apelez la ei ,cand sunt în căutarea unei piese. Mulțumim.

 2. Daaaa, recomand, inainte de toate, mergeti la centrele cu piese auto la mana a 2 a, multe din piese chiar sunt impecabile, caci masinile rulate in alte tari, nu au trecut prin ce trec masinile din tara noastra.
  Am lucrat o vreme la un centru de dezmembrari, veneau oamenii cu inima indoita, luau piesa mica/mare si sunau apoi sau reveneau si cu prietenii.

 3. Sa știi ca ai dreptate,se merita sa iei piese de la dezmembrări ca sunt mai ieftine și originale. Chiar dacă ai maina mai scumpa tot varianta asta, cu piesele de la dezmembrări, e mai buna… stiu pe pielea mea 🙂

 4. Întotdeauna propun piesele de la dezmembrări domnului care se ocupa de mașină mea. Ies mult mai bine decât să le cumpăr noi. Și dacă ceva nu este ok, merg înapoi la om și rezolva tot el. Recomand și eu

 5. Da și noi am folosit des piese de la dezmembrari și am gasit mai calitative ca cele noi, fabricate acum în magazine.

 6. Perfect de acord, uneori pentru piese cum ar fi aripă/bară etc. este mai bine să le iei din dezmembrări. Le poți găsi pe culoarea mașinii și este mai ieftin decât să iei o piesă nouă și să o vopsești. Plus că vopseaua din fabrică a unei mașini rezistă cel mai bine față de cea de pe un element nou vopsit ulterior.

 7. Împărătesc aceleași sentimente..
  Anul acesta ne au ” omorât ” scumpirile, nu mai spun de cat a devenit asigurarea + 200 lei fata de anul trecut ( cand si atunci a fost destul de mare ).
  Si eu am descoperit de aproximativ 2 ani ca e mai bine pentru bugetul familiei sa apelam si la dezmembrări când este nevoie pentru masina .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *