Ziua bună tuturor! Astăzi vorbim despre produsele Keen Strok de la Hair Boutique. Le-am încercat prima dată acum un an și jumătate, când am primit 3 produse din partea lor – un șampon pentru păr vopsit, o mască și un balsam. De data asta am un șampon, un balsam și două fiole de reparare. Alte game, alte specificații. Dar la fel de ok! Brandul Keen Strok furnizează produse profesionale, care se folosesc în saloane. Acestea nu se găsesc în orice magazin și chiar le recomand, pentru că au cu totul altfel de rezultate. Gamele sunt structurate în funcție de problemele părului, găsiți șampon, balsam, mască și fiole. Le puteți combina după nevoie.

De ce să folosim produse profesionale de la Hair Boutique?
  •  Pentru că fac ceea ce promit. Chiar dacă prețul e ceva mai ridicat decât produsele de la magazinul din colț, merită! Cel puțin, mie așa mi se pare. Am încercat și vopsea profesională și pot spune că e mult mai bună decât cea din comerț. Așa că treaba asta se aplică la toate produsele.
  •  Pentru că au o cantitate mai mare de substanțe active. Plus ingrediente de cea mai bună calitate. Colagen, acid hialuronic, keratină, ulei de macadamia sau cafeină, acestea sunt ingredientele cheie ale brandului Keen Strok.
  • Pentru că au câte o gamă pentru fiecare problemă a părului. Eu sunt blondă, dar nu folosesc șamponul pentru păr vopsit, ci cel pentru păr decolorat. Și diferența se vede, părul e mai sănătos și mai rezistent! Nu mai cade atât de mult, nu se rupe.

  • Au timp de acțiune mai scurt. Cum e balsamul reparator cu acțiune în 9 secunde. E potrivit în orice moment! Și are acțiune imediată, deci nu mai trebuie să stai jumătate de oră cu el în cap pentru a vedea efectele.
Indiferent de lungimea părului, trebuie să avem grijă de el. Și indiferent de problemele cu care ne confruntăm, să știm că mereu există soluții. Așa că dacă avem mătreață, dacă ne confruntăm cu căderea, părul e lipsit de vitalitate sau se rupe repede, există câte un șampon, balsam, mască sau tratament pentru asta. Nu spun că produsele Keen Strok de la Hair Boutique sunt cele mai cele. Spun, însă, că sunt produse profesionale, și se vede diferența! Voi ce ziceți, merită?

7 Replies to “De ce să folosești produse profesionale pentru păr?

  1. Sincer, cine mai stă jumate de oră cu masca sau balsamul de păr de fiecare dată când se spală pe cap? Eu nici măcar nu țin minte să fi stat vreodată mai mult de maxim 15 minute…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *